Новия сезон на биг брадър
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Новия сезон на биг брадър
Абе някой гледа ли го това нещо въобще
Аз му гледах откриването и останах крайно разочарован. Тия явно вече се чудят какво да измислят и ми се струва че е доста силно режисирано. Най - много ме издразни че вкараха на онзи жена му с бившия и приятел " за да си изживеят миналото", бати и как се месят в живота на семействата.

"There is no 'patch' for stupidity."
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Новия сезон на биг брадър
Новия сезон(1ви Фемъли) е много добре замислен.Зад този маскарад се крие талантът и вдъхновението ,къртовски труд на много хора ,режисьори ,продуценти,психолози и др.
Още с откриването на сезона усетих ,че става дума за нещо ново ,невиждано до сега. Толкова добре направени скечове за представянето на участниците ,като замисъл и изпълнение .Но само който е гледал внимателно другите издания може да направи разлика.
Понякога участниците преиграват ,но това е нормално -притеснени са от камерите и новата обстановка -нетипична за начина им на живот до сега .След време ще се адаптират и ще започнат с изцепките .Да не говоря какво ще стане към края ,когато всеки останал в къщата ще е на ръба на нервна криза (справка Катето Евро
)
Разбира се има и хора на които няма да им е интересно или поне така ще си мислят ,но за тяхна радост кабелните оператори са инсталирали още 50-60 тв канала.Така ,че който не му се гледа -има избор.
Още с откриването на сезона усетих ,че става дума за нещо ново ,невиждано до сега. Толкова добре направени скечове за представянето на участниците ,като замисъл и изпълнение .Но само който е гледал внимателно другите издания може да направи разлика.
Понякога участниците преиграват ,но това е нормално -притеснени са от камерите и новата обстановка -нетипична за начина им на живот до сега .След време ще се адаптират и ще започнат с изцепките .Да не говоря какво ще стане към края ,когато всеки останал в къщата ще е на ръба на нервна криза (справка Катето Евро

Разбира се има и хора на които няма да им е интересно или поне така ще си мислят ,но за тяхна радост кабелните оператори са инсталирали още 50-60 тв канала.Така ,че който не му се гледа -има избор.
Popopopopo
- nasenceto
- келеш
Aбе не съм от привържениците на BigBrother, ама гледах първото издание на този и ми грабна вниманието. Това което много ме подразни обаче е, че няма едно наистина нормално семейство вътре, поне за цвят, а претендират че това е представителна извадка на нашия народ. По - скоро е представителна извадка на странните семейства. Това не означава че няма да е интересно....
-
- Потребител
Съгласен съм с теб, но това да се бъркат в живота на хората ... нещо не го разбирам. То вярно че всичките са от кол и въже там събрани. Ще ми е интересно да знам ти как би се почувствал ако заключат жена ти в една стая с бившия и приятел за 15 дена. Още повече да си спре кърмата и да си зареже детето заради "бай брадър" ... абе като идея и концепция на шоуто да, съгласен съм, ще е интересно ... май, ама то още от първата вечер си личеше че е режисирано. Тази въпросната дето се разголва там го направи все едно по - поръчка, второ правят секс отвити под камерата и тоя гледа на горе, след това репликата ... първи сме ... а й водещия не спря още в пилотната вечер да повтаря за прехвърчания на искри ... то вярно че това ги продава пък. Честно казано немисля че бих го изтраел още 2-3 вечери, предпочитам жената да гледа сакъззззз а аз да си уовам отатък.
- nasenceto
- келеш
Tва си е личен избор на всички участници. Що са го направили, значи са съгласни. Много ясно че аз никога не бих се цанил да съм там.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Онази вечер само за малко ги мернах, как единия се върти в изповедалнята, а другата се разсъблича там и веднага загрях каква е идеята: Държът единия в едната стая да могат да наебът жена му в другата стая пред цяла Б-я. Тия трябва да ти забранят със закон. Бати и пумията, нямам време да ги удостоявам с вниманието ми да ги гледам.
"There is no 'patch' for stupidity."