Новия сезон на биг брадър

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Новия сезон на биг брадър

Мнение от admin »

Абе някой гледа ли го това нещо въобще :?: Аз му гледах откриването и останах крайно разочарован. Тия явно вече се чудят какво да измислят и ми се струва че е доста силно режисирано. Най - много ме издразни че вкараха на онзи жена му с бившия и приятел " за да си изживеят миналото", бати и как се месят в живота на семействата.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Новия сезон на биг брадър

Мнение от realprofesora »

Новия сезон(1ви Фемъли) е много добре замислен.Зад този маскарад се крие талантът и вдъхновението ,къртовски труд на много хора ,режисьори ,продуценти,психолози и др.
Още с откриването на сезона усетих ,че става дума за нещо ново ,невиждано до сега. Толкова добре направени скечове за представянето на участниците ,като замисъл и изпълнение .Но само който е гледал внимателно другите издания може да направи разлика.
Понякога участниците преиграват ,но това е нормално -притеснени са от камерите и новата обстановка -нетипична за начина им на живот до сега .След време ще се адаптират и ще започнат с изцепките .Да не говоря какво ще стане към края ,когато всеки останал в къщата ще е на ръба на нервна криза (справка Катето Евро :lol: )
Разбира се има и хора на които няма да им е интересно или поне така ще си мислят ,но за тяхна радост кабелните оператори са инсталирали още 50-60 тв канала.Така ,че който не му се гледа -има избор.
Popopopopo
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aбе не съм от привържениците на BigBrother, ама гледах първото издание на този и ми грабна вниманието. Това което много ме подразни обаче е, че няма едно наистина нормално семейство вътре, поне за цвят, а претендират че това е представителна извадка на нашия народ. По - скоро е представителна извадка на странните семейства. Това не означава че няма да е интересно....
gild
Потребител
Потребител

Мнение от gild »

Съгласен съм с теб, но това да се бъркат в живота на хората ... нещо не го разбирам. То вярно че всичките са от кол и въже там събрани. Ще ми е интересно да знам ти как би се почувствал ако заключат жена ти в една стая с бившия и приятел за 15 дена. Още повече да си спре кърмата и да си зареже детето заради "бай брадър" ... абе като идея и концепция на шоуто да, съгласен съм, ще е интересно ... май, ама то още от първата вечер си личеше че е режисирано. Тази въпросната дето се разголва там го направи все едно по - поръчка, второ правят секс отвити под камерата и тоя гледа на горе, след това репликата ... първи сме ... а й водещия не спря още в пилотната вечер да повтаря за прехвърчания на искри ... то вярно че това ги продава пък. Честно казано немисля че бих го изтраел още 2-3 вечери, предпочитам жената да гледа сакъззззз а аз да си уовам отатък.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Tва си е личен избор на всички участници. Що са го направили, значи са съгласни. Много ясно че аз никога не бих се цанил да съм там.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Онази вечер само за малко ги мернах, как единия се върти в изповедалнята, а другата се разсъблича там и веднага загрях каква е идеята: Държът единия в едната стая да могат да наебът жена му в другата стая пред цяла Б-я. Тия трябва да ти забранят със закон. Бати и пумията, нямам време да ги удостоявам с вниманието ми да ги гледам.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор