Фалшив алкохол в Елмондо ?
-
- Потребител
Фалшив алкохол в Елмондо ?
Здравейте съфорумци,
преди две седмици ходихме с познати на въпросното заведение Елмондо, тъй като и преди съм ходил там знаех че уискито им не е от най - истенското на света и се бях заредил с малко шишеце. Решихме да се възползваме от промоцията им 50 ml Jim Beam за 2.90 лв. След първата глътка веднага разбрах че уискито не е Jim Beam, пресипах малко аз във въпросното шишенце и пратих пробата в ДВСК. От там с писменн документ казаха че това е всичко друго, но не и Jim Beam. Сега проучвам варианта как мога да ги осъдя, проблема е че не мога да докажа че уискито е от там .. за сега.
преди две седмици ходихме с познати на въпросното заведение Елмондо, тъй като и преди съм ходил там знаех че уискито им не е от най - истенското на света и се бях заредил с малко шишеце. Решихме да се възползваме от промоцията им 50 ml Jim Beam за 2.90 лв. След първата глътка веднага разбрах че уискито не е Jim Beam, пресипах малко аз във въпросното шишенце и пратих пробата в ДВСК. От там с писменн документ казаха че това е всичко друго, но не и Jim Beam. Сега проучвам варианта как мога да ги осъдя, проблема е че не мога да докажа че уискито е от там .. за сега.
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Фалшив алкохол в Елмондо ?
Здравейте,
същатата случка с фалшив алкохол в Паралакс Диаманд Клуб....
Сравнително често пия Бушмил (въпреди че и него развалиха) донесеното изобщо не беше Бушмилс върнах на 2пъти чашката на сервитьоката и на третия път след 1000 фасони и конфети поръчах бира.
Бях силно възмутен.
Дайл малко информация за пътя за подаване на пробата.
Подкрепям те в начинанието.
Успех.
същатата случка с фалшив алкохол в Паралакс Диаманд Клуб....
Сравнително често пия Бушмил (въпреди че и него развалиха) донесеното изобщо не беше Бушмилс върнах на 2пъти чашката на сервитьоката и на третия път след 1000 фасони и конфети поръчах бира.
Бях силно възмутен.
Имали как да го пуснеш този документ да го видим, че съм любопитен.От там с писменн документ казаха че това е всичко друго, но не и Jim Beam.
Дайл малко информация за пътя за подаване на пробата.
Подкрепям те в начинанието.
Успех.
-
- Потребител
Ще го снимам с телефона си и ще го пусна.
А колкото до подаване на пробата става лесно, даваш пробата, плащаш си таксата и чакаш една седмица. Проблема в съда е от момента на вземане на пробата до занасянето и в ДВСК, трябва да е акция на куките за да мине в съда, а и винаги могат да излезнат с номера че са се объркали с твоята поръчка или дистрибуторът им е дал такава бутилка. Същото е като с вестника. Подаваш жалба с/у някой вестник и те излизат с номера в съда: Няма доказателство че тази бройка е печатана в нашата печатница.
P.S. Да, в паралакса е менте Бушмилса, това и аз съм го забелязал но не съм носил за проба в ДВСК.
А колкото до подаване на пробата става лесно, даваш пробата, плащаш си таксата и чакаш една седмица. Проблема в съда е от момента на вземане на пробата до занасянето и в ДВСК, трябва да е акция на куките за да мине в съда, а и винаги могат да излезнат с номера че са се объркали с твоята поръчка или дистрибуторът им е дал такава бутилка. Същото е като с вестника. Подаваш жалба с/у някой вестник и те излизат с номера в съда: Няма доказателство че тази бройка е печатана в нашата печатница.
P.S. Да, в паралакса е менте Бушмилса, това и аз съм го забелязал но не съм носил за проба в ДВСК.
-
- Новак
Все пак,не разбрахме,ако не е уиски,какво се е оказало?Има ли някакви вредности?gild написа:Здравейте съфорумци,
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Интересно наистина, не знаех че чак толкова зле положението там. Всъщност мисля, че няма как де се установи какво точно са ти дали, освен ако нямат база данни с точния химически състав на най-различни алкохоли, с която да сравнят твоята проба. Лесно е да се види, че не е jim beam, но от там нататък какво е - трудна работа.
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Абе то ясно навсякаде е фалшив алкохола, ама аз друго немога да разбера как така са ти го изследвали в ДВСК
да не ги бъркаш с РИОКОЗ. Защото до колкото знам аз ДВСК се занимава с животни и животински продукти, освен Jim Beam-a да се прави от сланина и паржоли 

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
хах 
Както вика комшията ми алкохолика
по хубаво от домашна чиста ракиика няма
сори за оффтопика

сори за оффтопика
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
правилноfantamaniaka написа:хах
сори за оффтопика

- sancho pansa
- Начинаещ
Пийте бира! Нея още не са почнали да я ментосват
-
- Новак
sancho pansa написа:Пийте бира! Нея още не са почнали да я ментосват

- sancho pansa
- Начинаещ
Бе шенкел ли си, винкел ли си, кво са смееш бе? Къде си чул за фалшива бира? Кво ми са прайш? Разбирач!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
shenkel написа:sancho pansa написа:Пийте бира! Нея още не са почнали да я ментосват![]()
![]()
Наивник!
![]()
![]()
Този път съм съгласен с shenkel. За бирата специално и аз си мислих че неможе да е менте ама се оказа че може не по заведенията разбира се, макар че по морето наливна бира не си вземайте

"There is no 'patch' for stupidity."
- besniaa
- Старо куче медалист
масова практика... има доста заведения, които продават откровени лайна (ще прощавате епитета) и все по-малко, които държат на качеството... няма да правя реклама на никой, само ще кажа, че описаното заведение в темата не е от тези, дето си държи на клиентите..
наливен алкохол от PVC туби се лее на поразия преди отваряне вечер, все пак 1 шише сносно уиски в Метро или доставчиците идва на 16-18лв/700мл, а наливите лайна идват от 1,50 до 5-6лв за литър, в зависимост от качеството....
наливен алкохол от PVC туби се лее на поразия преди отваряне вечер, все пак 1 шише сносно уиски в Метро или доставчиците идва на 16-18лв/700мл, а наливите лайна идват от 1,50 до 5-6лв за литър, в зависимост от качеството....
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!