Кучета

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
stoianka
Новак
Новак

Кучета

Мнение от stoianka »

Здравейте!
От месец някъде по нащи улици в квартала бродят 5-6 кучета . Който особенно нощно време лаят след всички хора . И вечер като се прибирам от работа направо ме е страх да не ги срещна някъде .
И е въпрос на време да нападнт някой

Искам да попитам имали тук в Стара Загора център който да ги залавя и прибира тези кучета
С една дума къде да се обадя.? Към кого да се обърна ?
Истината е някъде там...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Кучета

Мнение от didka »

Преди години като имаше виетнамци нямаше кучета и съответно проблеми.
Рядко да видиш бездомно куче по улиците.
Но пък и виетнамците една напаст бяха...не ти е работа. :D
Dog drags - no tracks...
shenkel
Новак
Новак

Мнение от shenkel »

stoianka написа:Здравейте!
От месец някъде по нащи улици в квартала бродят 5-6 кучета . Който особенно нощно време лаят след всички хора . И вечер като се прибирам от работа направо ме е страх да не ги срещна някъде .
И е въпрос на време да нападнт някой

Искам да попитам имали тук в Стара Загора център който да ги залавя и прибира тези кучета
С една дума къде да се обадя.? Към кого да се обърна ?
Значи,най-добрата тактика в случая е превантивното нападение,тоест,нападни ги ти,преди да са те нападнали те!В кой квартал е тва нещо?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
shenkel
Новак
Новак

Мнение от shenkel »

sawo написа:Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

shenkel написа: Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!
така е и с жените :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

shenkel написа:
sawo написа:Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!
Какви глупости точно на търкалета? Това което си написал няма никакъв смисъл. Това, дали ще се заеме мястото му от друг пес няма нищо общо с това дали ги прибират.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

deltas: Дръж се прилично, това че не си съгласен с някой не означава че ти си извора на мъдростта и знанието.
"There is no 'patch' for stupidity."
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

По закон кучетата се вземат и кастрират,маркират и се връщат на същото място.А като чета мненията оставам с впечатлението че едва ли не самите кучета са виновни.Какво е решението според вас.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Кастрират ГРЪНЦИ, много ми е странно като са кастрирани как имаме котило зад блока. Някой ако може да даде телефон на тъя служба, защото вече е нетърпимо, около блока е ужас. А има една гад която почна да ги храни, че ми се и кара че псувам кучетата. Като им се кефи да си ги прибере в Хола е бахти
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Kaто ги храни, да ги заведе и на ветеринар.Много се дразня на ей такива, хранещи кучета и котки. И аз си имам добитък у нас, ама не храня тея около блока.
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Да и аз съм за! Защото само на пръв поглед е много хуманно и милосърдно да храниш бездомните животни. Но като се замислиш, какво всъщност правиш- спомагаш за разрастването на една популация, която е в разрез с всякакъв естествен и друг подбор, неконтролируемо размножаване на животни, които стават зависими от грижите на някого. Това си е много криво разбрана "човещина"!
Публикувай отговор