Кучета
-
stoianka
- Новак

Кучета
Здравейте!
От месец някъде по нащи улици в квартала бродят 5-6 кучета . Който особенно нощно време лаят след всички хора . И вечер като се прибирам от работа направо ме е страх да не ги срещна някъде .
И е въпрос на време да нападнт някой
Искам да попитам имали тук в Стара Загора център който да ги залавя и прибира тези кучета
С една дума къде да се обадя.? Към кого да се обърна ?
От месец някъде по нащи улици в квартала бродят 5-6 кучета . Който особенно нощно време лаят след всички хора . И вечер като се прибирам от работа направо ме е страх да не ги срещна някъде .
Искам да попитам имали тук в Стара Загора център който да ги залавя и прибира тези кучета
Истината е някъде там...
- didka
- Старо куче медалист

Re: Кучета
Преди години като имаше виетнамци нямаше кучета и съответно проблеми.
Рядко да видиш бездомно куче по улиците.
Но пък и виетнамците една напаст бяха...не ти е работа.
Рядко да видиш бездомно куче по улиците.
Но пък и виетнамците една напаст бяха...не ти е работа.
Dog drags - no tracks...
-
shenkel
- Новак

Значи,най-добрата тактика в случая е превантивното нападение,тоест,нападни ги ти,преди да са те нападнали те!В кой квартал е тва нещо?stoianka написа:Здравейте!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
-
shenkel
- Новак

Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!sawo написа:Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
така е и с женитеshenkel написа: Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Какви глупости точно на търкалета? Това което си написал няма никакъв смисъл. Това, дали ще се заеме мястото му от друг пес няма нищо общо с това дали ги прибират.shenkel написа:Глупости на търкалета,приберат ли го,мястото му веднага ще се заеме от друг пес!sawo написа:Има такава служба със сигурност - до нас прибраха едно куче, което се навърташе постоянно наоколо. Може да се обадиш на услуги, да ти дадат номера им.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
deltas: Дръж се прилично, това че не си съгласен с някой не означава че ти си извора на мъдростта и знанието.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
camron20
- Потребител

По закон кучетата се вземат и кастрират,маркират и се връщат на същото място.А като чета мненията оставам с впечатлението че едва ли не самите кучета са виновни.Какво е решението според вас.
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Кастрират ГРЪНЦИ, много ми е странно като са кастрирани как имаме котило зад блока. Някой ако може да даде телефон на тъя служба, защото вече е нетърпимо, около блока е ужас. А има една гад която почна да ги храни, че ми се и кара че псувам кучетата. Като им се кефи да си ги прибере в Хола е бахти
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- nasenceto
- келеш

Kaто ги храни, да ги заведе и на ветеринар.Много се дразня на ей такива, хранещи кучета и котки. И аз си имам добитък у нас, ама не храня тея около блока.
- sancho pansa
- Начинаещ

Да и аз съм за! Защото само на пръв поглед е много хуманно и милосърдно да храниш бездомните животни. Но като се замислиш, какво всъщност правиш- спомагаш за разрастването на една популация, която е в разрез с всякакъв естествен и друг подбор, неконтролируемо размножаване на животни, които стават зависими от грижите на някого. Това си е много криво разбрана "човещина"!