Мотофест на Старозагорските бани
- Nirvana
- Старо куче медалист

Мотофест на Старозагорските бани
Не знам дали сте ходили, но аз съвсем случайно попаднах на тия рокери по поляните. Не знам кой ги пуска там да "серат" на свобода боклуци, да вдигат шум до безобразие и т.н. Тия са изполомили гората направо, ужас! Полицията не мърда по цял ден оттам, смятайте защо! А, и другото е, че за риболов може да забравите ако ви се ходи!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- banana
- Потребител

Re: Мотофест на Старозагорските бани
Веднъж в годината е и след тях не остава и празна кутия цигари. Какво ти пречат не мога да разбера. Ходи на пайнер концертите ако ще ти е по забавно , никой не те задължава да присъстваш на това мироприятие което събира хората от цяла България да се забавляват.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Мотосъбора си е всяка година и досега не съм забелязвал след това гората да е поломена... Издава се разрешително и т.н. така че все някой ги е пуснал 
- Nirvana
- Старо куче медалист

Чалга не слушам! И аз обичам музиката рок, метал, алтернатив и т.н., но това не върви с чупене на шишета по поляните, хвърлянето на такива и във водата....... и още подобни изяви 
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- realprofesora
- Старо куче медалист

Нека се събират щом им е кеф-на никого не пречат.
Имам приятел с мотор и е мноо точен.
Така, че весело им прекарване!
Имам приятел с мотор и е мноо точен.
Така, че весело им прекарване!
Popopopopo
- nasenceto
- келеш

Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Точно заради тези олигофренски изпълнения не ги понасям. Можело е да звъннеш на номер 112 и да им обясниш за тези им изпълнения както и че в нормалните европейски държави въпросната групичка вече щеше да е глобена за вдигане на шум и също така му напомни че на разговорите се записват и в понеделник ще подадеш и жалба в съда. Всеки разговор на номер 112 се записва, за това ви съветвам да използвате него номер от колкото да се обаждате на директните телефони на институциите (кат, мвр, бърза помощ или пожарна). Така може да се прави справка кога и ской сте разговаряли и за какво.nasenceto написа:Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
marin_007
- Потребител

Какво да кажа аз като терасата ми е с изглед точно към новата отсечка на Славянски , от 2 дена от сутрин до вечер преминават тези мотори , ужас е заглушават всичко , а и освен тях редовно има и други рейсъри !!
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Сега се прибирам от "мотофест-а"
казва се мото събор но де да знаеш.Да там серат навсякъде и ако беше се поинтересувал малко щеше да видиш че в момента всичко се чисти.
Много от нас им е гот по тези събори виждаш се с хора от цяла бг защото наистина идват доста хора.
Има си полиция има си и линейка.
Всичко е организирано и мисля че е в рамките на разумното.Събора е на баните а не на центъра нали?
3 дена на палатка заобиколен от мн мотори , музика и бира.Повечето хора си прекарват адски добре.
Винаги ще има недоволни.И да легнем и да умрем пак ще има недоволни
Затова че.. хаиде със здраве
казва се мото събор но де да знаеш.Да там серат навсякъде и ако беше се поинтересувал малко щеше да видиш че в момента всичко се чисти.
Много от нас им е гот по тези събори виждаш се с хора от цяла бг защото наистина идват доста хора.
Има си полиция има си и линейка.
Всичко е организирано и мисля че е в рамките на разумното.Събора е на баните а не на центъра нали?
3 дена на палатка заобиколен от мн мотори , музика и бира.Повечето хора си прекарват адски добре.
Винаги ще има недоволни.И да легнем и да умрем пак ще има недоволни
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
До магазин зора явно заради изпълненията имаше патрулка някой сигурно се е оплакал от шума 
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
нене 
значи из цяла старазагорка
имаше полицай.
В 11:30 започна почитна обиколка на Стара Загора и в 1 всички бяхме горе за атрактивното каране и другите игри.
Полицайте общо взвто спират колите:)
значи из цяла старазагорка
имаше полицай.
В 11:30 започна почитна обиколка на Стара Загора и в 1 всички бяхме горе за атрактивното каране и другите игри.
Полицайте общо взвто спират колите:)
- Princo
- Старо куче медалист

Същите тези мотористи по-рано вдигаха олилия в края на железник.Запали мотора,пусни го по надолнището и газ до прекъсвач.nasenceto написа:Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- nasenceto
- келеш

Kaкто казах, нямам нищо напротив случващото се на баните. И аз съм рокаджия, и аз обичам дву- и четриколесната техника, така че не се ядосвай, нямаме противоречия, просто реших да вметна за "градските" рокери, макар че не е много по темата за мотосъбора, така да се каже да си излея мъката.fantamaniaka написа:Винаги ще има недоволни.И да легнем и да умрем пак ще има недоволни
- banana
- Потребител

До Nirvana. Искам да те успокоя. Днес ходих до баните на мястото на което се проведе събора и да ти кажа , че и фасче от цигара няма
чесно казано дори аз се учудих. Едно голямо браво на Free Wind Riders за добрата организация.
- Nirvana
- Старо куче медалист

Е, супер, значи ще може да се ходи пак за риба на спокойствие!