Мотофест на Старозагорските бани

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мотофест на Старозагорските бани

Мнение от Nirvana »

Не знам дали сте ходили, но аз съвсем случайно попаднах на тия рокери по поляните. Не знам кой ги пуска там да "серат" на свобода боклуци, да вдигат шум до безобразие и т.н. Тия са изполомили гората направо, ужас! Полицията не мърда по цял ден оттам, смятайте защо! А, и другото е, че за риболов може да забравите ако ви се ходи!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
banana
Потребител
Потребител

Re: Мотофест на Старозагорските бани

Мнение от banana »

Веднъж в годината е и след тях не остава и празна кутия цигари. Какво ти пречат не мога да разбера. Ходи на пайнер концертите ако ще ти е по забавно , никой не те задължава да присъстваш на това мироприятие което събира хората от цяла България да се забавляват.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Мотосъбора си е всяка година и досега не съм забелязвал след това гората да е поломена... Издава се разрешително и т.н. така че все някой ги е пуснал :)
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Чалга не слушам! И аз обичам музиката рок, метал, алтернатив и т.н., но това не върви с чупене на шишета по поляните, хвърлянето на такива и във водата....... и още подобни изяви :)
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Нека се събират щом им е кеф-на никого не пречат.
Имам приятел с мотор и е мноо точен.
Така, че весело им прекарване!
Popopopopo
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

nasenceto написа:Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
Точно заради тези олигофренски изпълнения не ги понасям. Можело е да звъннеш на номер 112 и да им обясниш за тези им изпълнения както и че в нормалните европейски държави въпросната групичка вече щеше да е глобена за вдигане на шум и също така му напомни че на разговорите се записват и в понеделник ще подадеш и жалба в съда. Всеки разговор на номер 112 се записва, за това ви съветвам да използвате него номер от колкото да се обаждате на директните телефони на институциите (кат, мвр, бърза помощ или пожарна). Така може да се прави справка кога и ской сте разговаряли и за какво.
"There is no 'patch' for stupidity."
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Какво да кажа аз като терасата ми е с изглед точно към новата отсечка на Славянски , от 2 дена от сутрин до вечер преминават тези мотори , ужас е заглушават всичко , а и освен тях редовно има и други рейсъри !!
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Сега се прибирам от "мотофест-а"
казва се мото събор но де да знаеш.Да там серат навсякъде и ако беше се поинтересувал малко щеше да видиш че в момента всичко се чисти.
Много от нас им е гот по тези събори виждаш се с хора от цяла бг защото наистина идват доста хора.
Има си полиция има си и линейка.
Всичко е организирано и мисля че е в рамките на разумното.Събора е на баните а не на центъра нали?
3 дена на палатка заобиколен от мн мотори , музика и бира.Повечето хора си прекарват адски добре.
Винаги ще има недоволни.И да легнем и да умрем пак ще има недоволни :)
Затова че.. хаиде със здраве
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

До магазин зора явно заради изпълненията имаше патрулка някой сигурно се е оплакал от шума :)
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

нене :)
значи из цяла старазагорка
имаше полицай.
В 11:30 започна почитна обиколка на Стара Загора и в 1 всички бяхме горе за атрактивното каране и другите игри.
Полицайте общо взвто спират колите:)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nasenceto написа:Нека се събират хората и да се забавляват, ама вчера ми идеше да си купя снайпер. Някви олигофрени като почнаха да си тестват моторите от Шела до Техномаркет баш в 2 часа след обед, не спряха до 4. Бръм връм, наду ми се главата. Наложи се да затворя джама и да си дишам застоелия въздух. Не коментирам факта, че точно приспах лапето след 2 часа борба и те като почнаха, веднага опули очи. Ми не е нормално някак си. Превишената скорост няма да я коментирам. Същото се повтри и вечерта. Като са такива мераклии - има си писти. Да си бръмчат на воля колкото искат. Тва не се прави в града. Добре че поне тея с АТВ-тата се поспряха, че те още по шумни и опасни за народонаселението.
Същите тези мотористи по-рано вдигаха олилия в края на железник.Запали мотора,пусни го по надолнището и газ до прекъсвач. :?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

fantamaniaka написа:Винаги ще има недоволни.И да легнем и да умрем пак ще има недоволни :)
Затова че.. хаиде със здраве
Kaкто казах, нямам нищо напротив случващото се на баните. И аз съм рокаджия, и аз обичам дву- и четриколесната техника, така че не се ядосвай, нямаме противоречия, просто реших да вметна за "градските" рокери, макар че не е много по темата за мотосъбора, така да се каже да си излея мъката. :cheers:
Аватар
banana
Потребител
Потребител

Мнение от banana »

До Nirvana. Искам да те успокоя. Днес ходих до баните на мястото на което се проведе събора и да ти кажа , че и фасче от цигара няма 8O чесно казано дори аз се учудих. Едно голямо браво на Free Wind Riders за добрата организация.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Е, супер, значи ще може да се ходи пак за риба на спокойствие!
Публикувай отговор