Nokia X6-отзиви...

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
kostov94
Начинаещ
Начинаещ

Nokia X6-отзиви...

Мнение от kostov94 »

Предстои ми покупка на телефон.Имам страшна оферта от глобул и мога да си купя X6 или SE satio на преференциална цена.Въпроса е кой от двата :D За сега съм се насочил към нокиата. Очаквам мнения :wink:
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Nokia X6-отзиви...

Мнение от didka »

Щом искаш мнение веднага ти казвам:
Вземай сони-то без да се замисляш!
И то нее кой знае какво но нямаш избор. :D
Dog drags - no tracks...
kostov94
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от kostov94 »

имам приятел с такова сони.....той беше 1 от хората които ме насочиха към х6-цата :D Сподели ми,че въобще не е доволен от батерията на Сатио-то
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Еми то не може да е тънък и гъзарски телефона и да е с издържлива батерия това са две противоположни неща.
Плюс това сатио-то е с по-голям дисплей и ксенон светкавица и тя си харчи доста.
Сега,ако ще ходи човека в гората,дет няма ток,е отделен въпрос за дискусии. :D
Dog drags - no tracks...
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

И двата телефона не ми харесват много . Но избора ако трябва аз да избирам е за Satio то . Не ми хареса като меню и т.н , но прави невероятно снимки. И ако можех да си намеря някакъв pocket PC с xenon светкавица нямаше да е истина. Малко му е бавен GPS а да се върже но горе долу става. За нокиа та не съм имал възможност да я тествам но по характеристики е същатата но само с ЛЕД светкавица. Което е ГОЛЯМ минус за нея както и за всеки телефон без такава. Убедил съм се вече в това.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор