Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Предстои ми покупка на телефон.Имам страшна оферта от глобул и мога да си купя X6 или SE satio на преференциална цена.Въпроса е кой от двата За сега съм се насочил към нокиата. Очаквам мнения
Еми то не може да е тънък и гъзарски телефона и да е с издържлива батерия това са две противоположни неща.
Плюс това сатио-то е с по-голям дисплей и ксенон светкавица и тя си харчи доста.
Сега,ако ще ходи човека в гората,дет няма ток,е отделен въпрос за дискусии.
И двата телефона не ми харесват много . Но избора ако трябва аз да избирам е за Satio то . Не ми хареса като меню и т.н , но прави невероятно снимки. И ако можех да си намеря някакъв pocket PC с xenon светкавица нямаше да е истина. Малко му е бавен GPS а да се върже но горе долу става. За нокиа та не съм имал възможност да я тествам но по характеристики е същатата но само с ЛЕД светкавица. Което е ГОЛЯМ минус за нея както и за всеки телефон без такава. Убедил съм се вече в това.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz