места за риболов

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
gospodin_milev
Новак
Новак

места за риболов

Мнение от gospodin_milev »

някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: места за риболов

Мнение от DMXDMX »

На езерото като минавах преди месец имаше много хора, ама ми се струва, че е малко умряла работа тва езеро, едва ли ще хванеш много риба. Иначе за убиване на времето става според мен.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

вечерта минах покрай езерото и кофичките им празни или има по 1 - 2 рибки
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кое езеро на баните или на загорка?
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

За загорка, то иначе това на баните пък още по-малко да има нещо там, последно като ходих там ,имаше толкова малко вода, че можеше да си прекосиш от единия край до другия като ходиш просто
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

В неделя минавах - пълно с рибари, ама всички оклюмани и кеповете им празни. Завъртях езерото и наистина нищо, докато не стигнах хотелската част - пред нея във водата - 30-40 сантиметрови рибоци, а наоколо - ни един рибар. Всички от другата страна накацали.
samoaz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от samoaz »

Вчера видях рибари на канала под ХЕИ-то. Дали са хванали нещо - не знам.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

sawo написа:На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време :)
не те знам какво си осветявал с фаровете, но аз преди от 3-4 години като съм ходил пак имаше много риба на, големи риби на големи пасажи и буквално рибата се удря в кукчката, ама не кълве, не знам как е сега, но предполагам че същото
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

DMXDMX написа:За загорка, то иначе това на баните пък още по-малко да има нещо там, последно като ходих там ,имаше толкова малко вода, че можеше да си прекосиш от единия край до другия като ходиш просто
Братле, последно направих ударно ходене за риба на баните преди месец (7-8 дни подред) и всеки ден съм си тръгвал с не по-малко от 3-4 кг ИЗЧИСТЕНА каракуда. Така че, баните си остава едно прекрасно място стига да се отиде рано сутрин!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

gospodin_milev написа:някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?
До нас на магазина е перфектна :lol:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

admin написа:
gospodin_milev написа:някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?
До нас на магазина е перфектна :lol:
Като за админ - 3 лева/ кг :lol:
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

DMXDMX написа:
sawo написа:На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време :)
не те знам какво си осветявал с фаровете, но аз преди от 3-4 години като съм ходил пак имаше много риба на, големи риби на големи пасажи и буквално рибата се удря в кукчката, ама не кълве, не знам как е сега, но предполагам че същото
Ами ти сам каза какво съм осветявал - рибоци :) Друг е въпроса, че наистина не е толкова лесно да хванеш риба, която е доста добре хранена.
Публикувай отговор