места за риболов
-
- Новак
места за риболов
някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?
- DMXDMX
- Старо куче медалист
Re: места за риболов
На езерото като минавах преди месец имаше много хора, ама ми се струва, че е малко умряла работа тва езеро, едва ли ще хванеш много риба. Иначе за убиване на времето става според мен.
- DMXDMX
- Старо куче медалист
вечерта минах покрай езерото и кофичките им празни или има по 1 - 2 рибки
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Кое езеро на баните или на загорка?
- DMXDMX
- Старо куче медалист
За загорка, то иначе това на баните пък още по-малко да има нещо там, последно като ходих там ,имаше толкова малко вода, че можеше да си прекосиш от единия край до другия като ходиш просто
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време 

- nasenceto
- келеш
В неделя минавах - пълно с рибари, ама всички оклюмани и кеповете им празни. Завъртях езерото и наистина нищо, докато не стигнах хотелската част - пред нея във водата - 30-40 сантиметрови рибоци, а наоколо - ни един рибар. Всички от другата страна накацали.
-
- Начинаещ
Вчера видях рибари на канала под ХЕИ-то. Дали са хванали нещо - не знам.
- DMXDMX
- Старо куче медалист
не те знам какво си осветявал с фаровете, но аз преди от 3-4 години като съм ходил пак имаше много риба на, големи риби на големи пасажи и буквално рибата се удря в кукчката, ама не кълве, не знам как е сега, но предполагам че същотоsawo написа:На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време
- Nirvana
- Старо куче медалист
Братле, последно направих ударно ходене за риба на баните преди месец (7-8 дни подред) и всеки ден съм си тръгвал с не по-малко от 3-4 кг ИЗЧИСТЕНА каракуда. Така че, баните си остава едно прекрасно място стига да се отиде рано сутрин!DMXDMX написа:За загорка, то иначе това на баните пък още по-малко да има нещо там, последно като ходих там ,имаше толкова малко вода, че можеше да си прекосиш от единия край до другия като ходиш просто
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
До нас на магазина е перфектнаgospodin_milev написа:някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?

"There is no 'patch' for stupidity."
- Nirvana
- Старо куче медалист
Като за админ - 3 лева/ кгadmin написа:До нас на магазина е перфектнаgospodin_milev написа:някой ходил ли е за риба тия дни и да каже мнение къде е ходил и как му се е сторило? езерото има ли нещо?

СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами ти сам каза какво съм осветявал - рибоциDMXDMX написа:не те знам какво си осветявал с фаровете, но аз преди от 3-4 години като съм ходил пак имаше много риба на, големи риби на големи пасажи и буквално рибата се удря в кукчката, ама не кълве, не знам как е сега, но предполагам че същотоsawo написа:На загорка ако не можеш да хванеш риба трябва да си доста куц... Преди седмица две като ходихме вечер, осветих езерото с фаровете и се виждаше, че е пълно с риба според мен трябва да е доста лесно да напълниш кофата за отрицателно време