Как се казва новото кино?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
gospodin_milev
Новак
Новак

Как се казва новото кино?

Мнение от gospodin_milev »

Как се казва новото кино, което е на мястото на бившото Комсомол(до пазара)? Някой ходил ли е и доволен ли е ?
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Как се казва новото кино?

Мнение от fantamaniaka »

Синемакс
цените са от 5-8 лв с безплатни пуканки или кола.
Не е лошо :D
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

А освен пуканки и кола как е озвучаването и картината . Ако не са такива като в мола предпочитам 9 лв там и да гледам и слушам яко отколкото да пия кола с пуканки. По-добре бира с пилети и 9 лв :lol:
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Два коментара от ИГ форума:
ram_page написа:Комсомола с ново име.... картината не ми хареса въобще, за малко да хвана морска болест, звука беше приличен - нищо особенно не беше. Цялото това удоволствие струва 8лв, като към тях са включени промоционални СРЕДНИ пуканки или кола. Взех си кола която беше в някаква смешна чашка, и не разбрах какво и беше средното... Общо взето собствениците, разчитат на реклама за да може да ударят който могат с по 8лв... Аз лично предпочитам, като ще давам същите пари да си отида в арена, където е много по добра картината.

п.п. това за 22.30 - 5лв е някаква лъжа публикувана в официалния им сайт. Гледайте сайта на Програмата, там са реалните цени
ivko_free написа:Това за безплатната кола си е само рекламен трик за привличане на повече хора. Всъщност средна кола означава 250 ml - количеството, което се изпива още по време на рекламите ... :D Колко ли би била малката кола?

Сега за салона: противно на очакванията ми от малките тонколони отстрани, звукът беше доста силен и ясен. За съжаление, обаче, седалките са на почти едно и също ниво. Допълнително, кинопрожекторът е прекалено ниско и могат да се правят сенки върху екрана с ръце.

Качеството на картината беше сравнително добро, като изключим светлнните лъчи, които се виждаха във въздуха при по-контрастни сцени от филма. :D Всъщност аз очаквах прожекцията да е дигитална, но се оказа, че е на 35mm лента. Затова и бих предпочел да отида на кино Арена, където ще гледам филма в по-удобен салон и перфектно качество на изображението, на същата цена.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

преди цените бяха 4-5 лв за един 6-8 за двама и пак имаше малко хора.Поради това и последните години смени доста собственици там и го закриха накрая.
Кино като арена ( в мола) направо разбива конкуренцията :)
Аз в това кино съм пораснал..
Последните филми на който салона беше абсолютно пълен са Деня на независимостта , Междузвездни войни.Представете си преди колко години беше ;)
От тогава има се по 3-4-5 10 макс човека.Условието по едно време беше дори да има 3ма за прожекция. ;)
LZ1GAD
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Дам, последния път ни върнаха парите защото бяхме само двама. Аз предложих да платя още един билет за да ми пуснат филма и да не ми развалят плановете за вечерта ама ... не сме ходели сега от както са го отворили, но обезателно планувам да отидем някоя вечер тъй като ми е по близко до нас.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Хората, които работеха там, отидоха в арената ;)
Наистина последно бяхме на V for Vendetta и почти ни върнаха, добре че някакви 2ма пича в последния момент буквално връхлетяха в киното на високи обороти и докато успеят да ги върнат вече се бяха настанили в залата :lol:
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

кой хора от там отидоха в арена?
Освен весела и тя за много малко :)
LZ1GAD
Изображение
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

В арена от понеделник до четвъртък - 5 лв. преди 18:00 часа. За Ст.Загора е перфектно.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Zac написа:В арена от понеделник до четвъртък - 5 лв. преди 18:00 часа. За Ст.Загора е перфектно.
За озвучение и дизайнна киното е страхотно т.е. човека пред теб не ти пречи спор няма перфектно е. На мен специално малко далек ми идва пък и скъпичко, 12 кинта на калпак. Ако си на 10 години да става да ходиш преди 18:00 часа на кино ... Обезателно бих ходил на това до пазара на кино ако имаха същото разнообразие като арената.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

fantamaniaka написа:кой хора от там отидоха в арена?
Освен весела и тя за много малко :)
Бяха момче и момиче мисля че 2 двамата отидоха там?
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

само момичето весела се казва отиде там ;)
Знам не за друго майка ми работеше в това кино повече от 20 години ;)
LZ1GAD
Изображение
hick
Новак
Новак

Мнение от hick »

fantamaniaka написа:преди цените бяха 4-5 лв за един 6-8 за двама и пак имаше малко хора.Поради това и последните години смени доста собственици там и го закриха накрая.
Кино като арена ( в мола) направо разбива конкуренцията :)
Аз в това кино съм пораснал..
Последните филми на който салона беше абсолютно пълен са Деня на независимостта , Междузвездни войни.Представете си преди колко години беше ;)
От тогава има се по 3-4-5 10 макс човека.Условието по едно време беше дори да има 3ма за прожекция. ;)
Ами много е просто - да пуснат милиционерите по домовете да конфискуват де що има DVD плеъри и компютри,да спрат кабелните и сателитни оператори,и киното пак ще се напълни,до пръсване,гарантирам го!
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

пишеш просто така ли...? да има нещо написано?
А Темата почна как се казва киното..
LZ1GAD
Изображение
Публикувай отговор