Как се казва новото кино?
-
- Новак
Как се казва новото кино?
Как се казва новото кино, което е на мястото на бившото Комсомол(до пазара)? Някой ходил ли е и доволен ли е ?
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Как се казва новото кино?
Синемакс
цените са от 5-8 лв с безплатни пуканки или кола.
Не е лошо
цените са от 5-8 лв с безплатни пуканки или кола.
Не е лошо

-
- Старо куче медалист
А освен пуканки и кола как е озвучаването и картината . Ако не са такива като в мола предпочитам 9 лв там и да гледам и слушам яко отколкото да пия кола с пуканки. По-добре бира с пилети и 9 лв 

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- The enD
- Старо куче медалист
Два коментара от ИГ форума:
ram_page написа:Комсомола с ново име.... картината не ми хареса въобще, за малко да хвана морска болест, звука беше приличен - нищо особенно не беше. Цялото това удоволствие струва 8лв, като към тях са включени промоционални СРЕДНИ пуканки или кола. Взех си кола която беше в някаква смешна чашка, и не разбрах какво и беше средното... Общо взето собствениците, разчитат на реклама за да може да ударят който могат с по 8лв... Аз лично предпочитам, като ще давам същите пари да си отида в арена, където е много по добра картината.
п.п. това за 22.30 - 5лв е някаква лъжа публикувана в официалния им сайт. Гледайте сайта на Програмата, там са реалните цени
ivko_free написа:Това за безплатната кола си е само рекламен трик за привличане на повече хора. Всъщност средна кола означава 250 ml - количеството, което се изпива още по време на рекламите ...Колко ли би била малката кола?
Сега за салона: противно на очакванията ми от малките тонколони отстрани, звукът беше доста силен и ясен. За съжаление, обаче, седалките са на почти едно и също ниво. Допълнително, кинопрожекторът е прекалено ниско и могат да се правят сенки върху екрана с ръце.
Качеството на картината беше сравнително добро, като изключим светлнните лъчи, които се виждаха във въздуха при по-контрастни сцени от филма.Всъщност аз очаквах прожекцията да е дигитална, но се оказа, че е на 35mm лента. Затова и бих предпочел да отида на кино Арена, където ще гледам филма в по-удобен салон и перфектно качество на изображението, на същата цена.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
преди цените бяха 4-5 лв за един 6-8 за двама и пак имаше малко хора.Поради това и последните години смени доста собственици там и го закриха накрая.
Кино като арена ( в мола) направо разбива конкуренцията
Аз в това кино съм пораснал..
Последните филми на който салона беше абсолютно пълен са Деня на независимостта , Междузвездни войни.Представете си преди колко години беше
От тогава има се по 3-4-5 10 макс човека.Условието по едно време беше дори да има 3ма за прожекция.

Последните филми на който салона беше абсолютно пълен са Деня на независимостта , Междузвездни войни.Представете си преди колко години беше

От тогава има се по 3-4-5 10 макс човека.Условието по едно време беше дори да има 3ма за прожекция.

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Дам, последния път ни върнаха парите защото бяхме само двама. Аз предложих да платя още един билет за да ми пуснат филма и да не ми развалят плановете за вечерта ама ... не сме ходели сега от както са го отворили, но обезателно планувам да отидем някоя вечер тъй като ми е по близко до нас.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Хората, които работеха там, отидоха в арената 
Наистина последно бяхме на V for Vendetta и почти ни върнаха, добре че някакви 2ма пича в последния момент буквално връхлетяха в киното на високи обороти и докато успеят да ги върнат вече се бяха настанили в залата

Наистина последно бяхме на V for Vendetta и почти ни върнаха, добре че някакви 2ма пича в последния момент буквално връхлетяха в киното на високи обороти и докато успеят да ги върнат вече се бяха настанили в залата

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
кой хора от там отидоха в арена?
Освен весела и тя за много малко

- Zac
- Старо куче медалист
В арена от понеделник до четвъртък - 5 лв. преди 18:00 часа. За Ст.Загора е перфектно.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
За озвучение и дизайнна киното е страхотно т.е. човека пред теб не ти пречи спор няма перфектно е. На мен специално малко далек ми идва пък и скъпичко, 12 кинта на калпак. Ако си на 10 години да става да ходиш преди 18:00 часа на кино ... Обезателно бих ходил на това до пазара на кино ако имаха същото разнообразие като арената.Zac написа:В арена от понеделник до четвъртък - 5 лв. преди 18:00 часа. За Ст.Загора е перфектно.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Бяха момче и момиче мисля че 2 двамата отидоха там?fantamaniaka написа:кой хора от там отидоха в арена?
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
само момичето весела се казва отиде там 
Знам не за друго майка ми работеше в това кино повече от 20 години

Знам не за друго майка ми работеше в това кино повече от 20 години

-
- Новак
Ами много е просто - да пуснат милиционерите по домовете да конфискуват де що има DVD плеъри и компютри,да спрат кабелните и сателитни оператори,и киното пак ще се напълни,до пръсване,гарантирам го!fantamaniaka написа:преди цените бяха 4-5 лв за един 6-8 за двама и пак имаше малко хора.Поради това и последните години смени доста собственици там и го закриха накрая.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
пишеш просто така ли...? да има нещо написано?
А Темата почна как се казва киното..
А Темата почна как се казва киното..