Галерия Стара Загора Мол
- realprofesora
- Старо куче медалист

- Daffy_Duck
- Потребител

Re: Галерия Стара Загора Мол
realprofesora - много ми е чудно къде работиш и какво 
- minimalizum
- Потребител

- Обратна връзка:
Филмите са предварително зададени по залите...не зависи от това колко хора са купили билет за съответната прожекция
А залите ги има и може да се избира места на online http://cinemacity.bg/program_new.php .... само да не объркате ГРАДА за резервация
А залите ги има и може да се избира места на online http://cinemacity.bg/program_new.php .... само да не объркате ГРАДА за резервация
- IBMPoweRPC
- Потребител

За това пък имаме Ebay и Amazonsawo написа:Същата работа! Викам ще си взема панталони и яке, ама нъцки... Сега се зачетох в етикета на NEW YORKER ризата, която си взех и що да видя - пише new yorker germani.... MADE IN BANGLADESHdidka написа:Скъпи долнопробни боклуци.![]()
Отидох с 200 лева да си купя някакво яке и дънки и се върнах без нищо.
Да се смееш ли да плачеш ли... докъде стигнахме от бангладеш стоки да пазарим... Аутсорсинг му е майката... всички големи марки произвеждат в страни от 3тия свят, доста често дори тайно. Няма да споменавам имена, но дори фирми в нашия град са изнасяли ишлеме за известни марки от германия и австрия, като после същите тези стоки се връщат обратно у нас на съответните цени...
ПСТ.... в амазон има -50% на Lee Cooper & Energie ... граби народе !!!
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
На мен мола ми харесва. Бях скептичен, но оставах приятно изненадан. Не визирам магазини, марки и др. Хареса ми разположението на всичко. Ако се напълни дори на 80% може да надмине първия мол. Както на повечето нови неща му е нужно време да заработи на max. Аз лично се гордея с подобни инвестиции и се надявам скоро да се привлекат още подобни. Дано управниците направят нещо по въпроса.
Искам да подчертая, че съм виждал доста подобни здания по цяла Европа.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Направо ви се чудя как може да го харесвате ,но все пак въпрос на вкус . Във всяко едно отношение ПАРК МОЛ е по-добър ,според мен..
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
+1mITky написа:Направо ви се чудя как може да го харесвате ,но все пак въпрос на вкус . Във всяко едно отношение ПАРК МОЛ е по-добър ,според мен..
- minimalizum
- Потребител

- Обратна връзка:
на 100% и аз мисля такаBaev написа:На мен мола ми харесва. Бях скептичен, но оставах приятно изненадан. Не визирам магазини, марки и др. Хареса ми разположението на всичко. Ако се напълни дори на 80% може да надмине първия мол. Както на повечето нови неща му е нужно време да заработи на max. Аз лично се гордея с подобни инвестиции и се надявам скоро да се привлекат още подобни. Дано управниците направят нещо по въпроса.
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Определено новият мол е голям като размери и площи, ама на Запад наблягат на качеството
Така че сравненията са ви неуместни.
И аз подкрепям гореизказаното мнение, че Парк Мол е в пъти по-добре.
И аз подкрепям гореизказаното мнение, че Парк Мол е в пъти по-добре.
-
patriot_BG
- Новак

Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби.....
пълни дрипи.....
- HyBRiD-X
- Потребител

- Обратна връзка:
По-добре да си давам парите на който и да е друг, но не и на българските мутри или "червени" псевдо-бизнесмени!!! И като си такъв патриот, знаеш ли колко получват шивачките месечно, а? А знаеш ли по колко часа работят извънредно? Или, понеже си БГ патриот, ти е кеф да пълниш джобовете на мутрите и псевдо-бизнесмените, а после да ги псуваш героично?! Че тази твоя приказка малко ми прилича като действията на американските рокери - мразят системата, ама зареждат бензин в Харлей-Дейвидсоните си и така реално пак я подкрепят!patriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби.....![]()
![]()
пълни дрипи.....
И не ми говори за българска икономика, камо ли производство, че сте ми смешни... Кое печелившо произдовство в България остана с изцяло български инвестиции?!? Не повече от 5, максимум 10%!!!
А за Китай, нормално е да стане номер 1! Няма вечна империя, приятелю! НЯМА!!!
- Daffy_Duck
- Потребител

и аз като цяло предпочитам да има някакво производство на мястото на моловете ... ама чак такива глупости да се леят вече....майкоуpatriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби.....![]()
![]()
пълни дрипи.....
- kernelpanic
- Потребител

- Обратна връзка:
ИЕЕСССHyBRiD-X написа:По-добре да си давам парите на който и да е друг, но не и на българските мутри или "червени" псевдо-бизнесмени!!! И като си такъв патриот, знаеш ли колко получват шивачките месечно, а? А знаеш ли по колко часа работят извънредно? Или, понеже си БГ патриот, ти е кеф да пълниш джобовете на мутрите и псевдо-бизнесмените, а после да ги псуваш героично?! Че тази твоя приказка малко ми прилича като действията на американските рокери - мразят системата, ама зареждат бензин в Харлей-Дейвидсоните си и така реално пак я подкрепят!patriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби.....![]()
![]()
пълни дрипи.....
И не ми говори за българска икономика, камо ли производство, че сте ми смешни... Кое печелившо произдовство в България остана с изцяло български инвестиции?!? Не повече от 5, максимум 10%!!!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Донякъде е така, наистина. Шивачките взимат нищожни заплати, само дето произвеждат ишлеме за западните марки, които ни ги внасят обратно в БГ същите тези дрехи в молове и прочее и то на доста стабилни цени. В крайна сметка произвеждаме дрехи на безценница за чуждите марки, после плащаме луди пари пак за същите тези неща и си ги купуваме сами.HyBRiD-X написа:По-добре да си давам парите на който и да е друг, но не и на българските мутри или "червени" псевдо-бизнесмени!!! И като си такъв патриот, знаеш ли колко получват шивачките месечно, а? А знаеш ли по колко часа работят извънредно? Или, понеже си БГ патриот, ти е кеф да пълниш джобовете на мутрите и псевдо-бизнесмените, а после да ги псуваш героично?! Че тази твоя приказка малко ми прилича като действията на американските рокери - мразят системата, ама зареждат бензин в Харлей-Дейвидсоните си и така реално пак я подкрепят!patriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби.....![]()
![]()
пълни дрипи.....
- slimarkov
- Старо куче медалист

http://www.chambersz.com/Събития/4723-G ... ано-ПоповаGalleria Stara Zagora ще дари 40 000 лв. на дома за деца Теофано Попова
09 декември 2010 г.
Galleria Stara Zagora ще направи дарение на стойност 40 000 лева на Дом за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа Теофано Попова - Стара Загора. С този благороден жест Galleria Stara Zagora още веднъж засвидетелства, че е социално отговорна компания с дългосрочни инвестиционни намерения, съобщиха от пресцентъра.
Чекът ще бъде връчен по време на коктейл на 9 декември от директора на социалното заведение Рилка Иванова от Ели Алрой, председател на Борда на директорите на GTC S.A. – собственик на GTC Bulgaria - мажоритарен собственик на търговския център и от Евгени Спиров, съдружник и член на Борда на директорите на Galleria Stara Zagora.
Молът подари на старозагорци ново кръгово кръстовище, подобрена инфраструктура в кв. Ремиза и нова детска площадка.
Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A. Молът в Стара Загора е първият открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012 г.