Галерия Стара Загора Мол

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Галерия Стара Загора Мол

Мнение от realprofesora »

Aйде след 3 дена откриват LIDL.Ще има стъпкани хора . :lol: :lol: :lol:
Popopopopo
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

realprofesora - много ми е чудно къде работиш и какво :)
Аватар
minimalizum
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от minimalizum »

Филмите са предварително зададени по залите...не зависи от това колко хора са купили билет за съответната прожекция
А залите ги има и може да се избира места на online http://cinemacity.bg/program_new.php .... само да не объркате ГРАДА за резервация
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

sawo написа:
didka написа:Скъпи долнопробни боклуци. :roll:
Отидох с 200 лева да си купя някакво яке и дънки и се върнах без нищо.
Същата работа! Викам ще си взема панталони и яке, ама нъцки... Сега се зачетох в етикета на NEW YORKER ризата, която си взех и що да видя - пише new yorker germani.... MADE IN BANGLADESH :lol:
Да се смееш ли да плачеш ли... докъде стигнахме от бангладеш стоки да пазарим... Аутсорсинг му е майката... всички големи марки произвеждат в страни от 3тия свят, доста често дори тайно. Няма да споменавам имена, но дори фирми в нашия град са изнасяли ишлеме за известни марки от германия и австрия, като после същите тези стоки се връщат обратно у нас на съответните цени...
За това пък имаме Ebay и Amazon :) Каквото и да съм купил не съм съжалил ... да не говорим че тук... още ги стигаме европейците по отстъпки .. американците вече разбрахме след 20 години че без чистачки няма да ги стигнем :mrgreen:

ПСТ.... в амазон има -50% на Lee Cooper & Energie ... граби народе !!! :cheers: :mrgreen:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

На мен мола ми харесва. Бях скептичен, но оставах приятно изненадан. Не визирам магазини, марки и др. Хареса ми разположението на всичко. Ако се напълни дори на 80% може да надмине първия мол. Както на повечето нови неща му е нужно време да заработи на max. Аз лично се гордея с подобни инвестиции и се надявам скоро да се привлекат още подобни. Дано управниците направят нещо по въпроса.

Искам да подчертая, че съм виждал доста подобни здания по цяла Европа.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

Направо ви се чудя как може да го харесвате ,но все пак въпрос на вкус . Във всяко едно отношение ПАРК МОЛ е по-добър ,според мен..
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

mITky написа:Направо ви се чудя как може да го харесвате ,но все пак въпрос на вкус . Във всяко едно отношение ПАРК МОЛ е по-добър ,според мен..
+1
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
minimalizum
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от minimalizum »

Baev написа:На мен мола ми харесва. Бях скептичен, но оставах приятно изненадан. Не визирам магазини, марки и др. Хареса ми разположението на всичко. Ако се напълни дори на 80% може да надмине първия мол. Както на повечето нови неща му е нужно време да заработи на max. Аз лично се гордея с подобни инвестиции и се надявам скоро да се привлекат още подобни. Дано управниците направят нещо по въпроса.

Искам да подчертая, че съм виждал доста подобни здания по цяла Европа.
на 100% и аз мисля така :cheers: написал си 1_вото което и аз си помислих като го разгледах и дадох коментар по въпроса с приятели пообиколили Европа
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Определено новият мол е голям като размери и площи, ама на Запад наблягат на качеството ;) Така че сравненията са ви неуместни.

И аз подкрепям гореизказаното мнение, че Парк Мол е в пъти по-добре.
patriot_BG
Новак
Новак

Мнение от patriot_BG »

Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби..... :lol: :lol: :lol: пълни дрипи.....
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

patriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби..... :lol: :lol: :lol: пълни дрипи.....
По-добре да си давам парите на който и да е друг, но не и на българските мутри или "червени" псевдо-бизнесмени!!! И като си такъв патриот, знаеш ли колко получват шивачките месечно, а? А знаеш ли по колко часа работят извънредно? Или, понеже си БГ патриот, ти е кеф да пълниш джобовете на мутрите и псевдо-бизнесмените, а после да ги псуваш героично?! Че тази твоя приказка малко ми прилича като действията на американските рокери - мразят системата, ама зареждат бензин в Харлей-Дейвидсоните си и така реално пак я подкрепят!
И не ми говори за българска икономика, камо ли производство, че сте ми смешни... Кое печелившо произдовство в България остана с изцяло български инвестиции?!? Не повече от 5, максимум 10%!!!
А за Китай, нормално е да стане номер 1! Няма вечна империя, приятелю! НЯМА!!!
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

patriot_BG написа:Точно така.... пазарете в МОЛ-овете.... и наливайте пари в китайската икономика......така по-бързо ще направите Китай сила номер 1 в света , и после да не ревете ,че ви малки заплатите и нема работа в БГ ........... щом като инвестирате в чайна така ще да е , аз лично предпочитам българското .... и не ми говорете за Bershka, Zara, Pull&Bear , там дрехите приличат като на залежала стока от складовете на помощи за социално слаби..... :lol: :lol: :lol: пълни дрипи.....
и аз като цяло предпочитам да има някакво производство на мястото на моловете ... ама чак такива глупости да се леят вече....майкоу
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

HyBRiD-X написа:
По-добре да си давам парите на който и да е друг, но не и на българските мутри или "червени" псевдо-бизнесмени!!! И като си такъв патриот, знаеш ли колко получват шивачките месечно, а? А знаеш ли по колко часа работят извънредно? Или, понеже си БГ патриот, ти е кеф да пълниш джобовете на мутрите и псевдо-бизнесмените, а после да ги псуваш героично?! Че тази твоя приказка малко ми прилича като действията на американските рокери - мразят системата, ама зареждат бензин в Харлей-Дейвидсоните си и така реално пак я подкрепят!
И не ми говори за българска икономика, камо ли производство, че сте ми смешни... Кое печелившо произдовство в България остана с изцяло български инвестиции?!? Не повече от 5, максимум 10%!!!
ИЕЕССС :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

HyBRiD-X написа:
Донякъде е така, наистина. Шивачките взимат нищожни заплати, само дето произвеждат ишлеме за западните марки, които ни ги внасят обратно в БГ същите тези дрехи в молове и прочее и то на доста стабилни цени. В крайна сметка произвеждаме дрехи на безценница за чуждите марки, после плащаме луди пари пак за същите тези неща и си ги купуваме сами.
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Galleria Stara Zagora ще дари 40 000 лв. на дома за деца Теофано Попова

09 декември 2010 г.

Изображение

Galleria Stara Zagora ще направи дарение на стойност 40 000 лева на Дом за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа Теофано Попова - Стара Загора. С този благороден жест Galleria Stara Zagora още веднъж засвидетелства, че е социално отговорна компания с дългосрочни инвестиционни намерения, съобщиха от пресцентъра.

Чекът ще бъде връчен по време на коктейл на 9 декември от директора на социалното заведение Рилка Иванова от Ели Алрой, председател на Борда на директорите на GTC S.A. – собственик на GTC Bulgaria - мажоритарен собственик на търговския център и от Евгени Спиров, съдружник и член на Борда на директорите на Galleria Stara Zagora.
Молът подари на старозагорци ново кръгово кръстовище, подобрена инфраструктура в кв. Ремиза и нова детска площадка.

Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A. Молът в Стара Загора е първият открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012 г.
http://www.chambersz.com/Събития/4723-G ... ано-Попова
Публикувай отговор