Колеги,
взех си рутер D-link, настроих си го, всичко наред, обаче искам да влезна в настройките http://192.168.0.1/ и неюо не ми приема паролата. Потребитела ми е верен, а като парола има 2-3 вероятности (пробвах всичките) и не стана.... Първоначално при инсталацията на рутера доколкото помня потребителят беше Admin без парола. Сега не знам защо става така! Не е толкова важно защото вече е настроен ама знае ли се дали няма да ми трябват някакви промени по мрежата след време. Ако някой може да удари едно рамо ще съм благодарен!
Весели празници на всички!
Въпрос относно рутер D-link
- Nirvana
- Старо куче медалист
Въпрос относно рутер D-link
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Потребител
Re: Въпрос относно рутер D-link
Ми ако толкова много ти притрябва на всеки има едно малко копченце с една клечка за зъби
или нещо друго тъничко го натискаш и задържаш така 30 секунди да се рестнат настроиките след това вече само за парола и име пишеш admin и си вътре

- theshadowmen
- Потребител
- Обратна връзка:
мда,и аз имам същия проблем с моя 524-ка след настройване на рутера от момчетата от Тракия кабел,не ме пуска след вкарване на акаунт и парола,резетваш си рутера ,както са написали по-горе и си правиш настройките през браузера...Nirvana написа:Колеги,
взех си рутер D-link, настроих си го, всичко наред, обаче искам да влезна в настройките http://192.168.0.1/ и неюо не ми приема паролата. Потребитела ми е верен, а като парола има 2-3 вероятности (пробвах всичките) и не стана.... Първоначално при инсталацията на рутера доколкото помня потребителят беше Admin без парола. Сега не знам защо става така! Не е толкова важно защото вече е настроен ама знае ли се дали няма да ми трябват някакви промени по мрежата след време. Ако някой може да удари едно рамо ще съм благодарен!
Весели празници на всички!
- spiralkinda
- Потребител
и при мен се е получавало на стария ми 524. с един reset се оправя
.