Въпрос относно рутер D-link

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Въпрос относно рутер D-link

Мнение от Nirvana »

Колеги,
взех си рутер D-link, настроих си го, всичко наред, обаче искам да влезна в настройките http://192.168.0.1/ и неюо не ми приема паролата. Потребитела ми е верен, а като парола има 2-3 вероятности (пробвах всичките) и не стана.... Първоначално при инсталацията на рутера доколкото помня потребителят беше Admin без парола. Сега не знам защо става така! Не е толкова важно защото вече е настроен ама знае ли се дали няма да ми трябват някакви промени по мрежата след време. Ако някой може да удари едно рамо ще съм благодарен!

Весели празници на всички!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
speed_stz
Потребител
Потребител

Re: Въпрос относно рутер D-link

Мнение от speed_stz »

Ми ако толкова много ти притрябва на всеки има едно малко копченце с една клечка за зъби :D или нещо друго тъничко го натискаш и задържаш така 30 секунди да се рестнат настроиките след това вече само за парола и име пишеш admin и си вътре :mrgreen: :cheers:
Аватар
theshadowmen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от theshadowmen »

Nirvana написа:Колеги,
взех си рутер D-link, настроих си го, всичко наред, обаче искам да влезна в настройките http://192.168.0.1/ и неюо не ми приема паролата. Потребитела ми е верен, а като парола има 2-3 вероятности (пробвах всичките) и не стана.... Първоначално при инсталацията на рутера доколкото помня потребителят беше Admin без парола. Сега не знам защо става така! Не е толкова важно защото вече е настроен ама знае ли се дали няма да ми трябват някакви промени по мрежата след време. Ако някой може да удари едно рамо ще съм благодарен!

Весели празници на всички!
мда,и аз имам същия проблем с моя 524-ка след настройване на рутера от момчетата от Тракия кабел,не ме пуска след вкарване на акаунт и парола,резетваш си рутера ,както са написали по-горе и си правиш настройките през браузера...
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

и при мен се е получавало на стария ми 524. с един reset се оправя :).
Публикувай отговор