Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Re: Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?

Мнение от sheri »

аха, извинявай тогава, предположих,че отвън хващате от свободните :)
Аватар
frozo
Новак
Новак

Мнение от frozo »

Ем май ще е на на нет груп ,дано имат покритие в моят блок!Някой да знае къде се намират офисите им?А и благодаря на отзовалите се в темата!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

http://www.vbox7.com/play:3f1ded48 - Нет Груп Стара Загора, в клипа са дадени телефоните :)
Аватар
frozo
Новак
Новак

Мнение от frozo »

Благодаря!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Айде и аз да се включа към темата ...
Договора ми с БТК изтича Юли месец тази година и е задължително да се махна от тях (Ако успея де.) :mrgreen: Остава въпроса,като се махна от тях къде да отида.Преди да се вържа към БТК бях на Интернет Груп,но нещо не бях доволен и от тях.Та сега имам нялколко въпроса :
1.Чух за тези Нетгруп.Гледах сайта им,но в него няма почти никакво инфо.Нито цени на услуги нито покритие.
2.Не можах да видя и в сайта на ЦТЦ имат ли покритие,където живея аз (Ул.Ген Столетов 50,точно срещу 2ро основно)
3.Като бях на Интернет Груп не отидох да им съобщя въобще,че се махам.Просто спрях да плащам и 2 години минаха от тогава.(Грешка може би ... )Ако реша пак да се вържа на Интернет Груп,предполагам пак ще трябва някаква такса да платя за включване,но дали ще искат да им плащам глоба или разни неустойки ?! (Кабелите им даже още стоят до компютъра. :lol: )
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

Аз когато си спирах Интернет Гроупа се обадих да ги питам какво трябва да направя и ми каза просто да спра да плащам. Така че спокойно няма да имаш никакви глоби ако решиш да се пуснеш на тях пак.
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

Аз съм вече повече от една година на Тракия кабел и съм много доволен нито един път не ми е спирал нета, и предиството при тях е че не те изключват в 24:00ч в края на месеца а чак след 10-я ден

http://www.trakiacable.net/
Аватар
jonnka
Новак
Новак

Мнение от jonnka »

zahar4e24 написа:Аз съм вече повече от една година на Тракия кабел и съм много доволен нито един път не ми е спирал нета, и предиството при тях е че не те изключват в 24:00ч в края на месеца а чак след 10-я ден

http://www.trakiacable.net/

+1 за тракиа кабел

без конкуренция според мен
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Princo написа:Айде и аз да се включа към темата ...
Договора ми с БТК изтича Юли месец тази година и е задължително да се махна от тях (Ако успея де.) :mrgreen: Остава въпроса,като се махна от тях къде да отида.Преди да се вържа към БТК бях на Интернет Груп,но нещо не бях доволен и от тях.Та сега имам нялколко въпроса :
1.Чух за тези Нетгруп.Гледах сайта им,но в него няма почти никакво инфо.Нито цени на услуги нито покритие.
2.Не можах да видя и в сайта на ЦТЦ имат ли покритие,където живея аз (Ул.Ген Столетов 50,точно срещу 2ро основно)
3.Като бях на Интернет Груп не отидох да им съобщя въобще,че се махам.Просто спрях да плащам и 2 години минаха от тогава.(Грешка може би ... )Ако реша пак да се вържа на Интернет Груп,предполагам пак ще трябва някаква такса да платя за включване,но дали ще искат да им плащам глоба или разни неустойки ?! (Кабелите им даже още стоят до компютъра. :lol: )
CTC нямат покритие там, netgroup можеш да им се обадиш за да попиташ :)
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Аз съм на Виваком от 2 години и съм много доволен от тях.Скоростта е постоянна, интернета е прекъсвал 1-2 пъти за този период.Единствения минус е ниската скорост на ъплоуд - 100кб (през торент)!
А като цена най-изгодно, мисля че е blizoo
Иначе като спре тока си ползвам булсаткомския :)
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Аз съм на тракията от почти 2 години и съм супер доволен , преди това бях на CTC също бях доста доволен , а преди това на ИГ те бяха пълна трагедия :D
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

sawo написа:
sheri написа:господин фантаманиака не говори глупости моля те :)

@ фрозо, къде живееш ?
И за твоя доставчик може да се кажат лоши неща, както виждаш всеки има право да говори глупости (a.k.a. да изкаже мнение без да му скочат на веждите) :)

Аз лично бих казал кои доставчици НЕ трябва да се ползват:
Vivacom
Blizoo (те пък абсолютно в краен случай)

От доставчиците, които стават, бих ги подредил така:
NetGroup (най-добрата мрежа в града за момента)
InetG (не особено добра мрежа в по-далечните от центъра райони, но работят по въпроса)
CTC (не особено добра мрежа в някои райони, но също работят по въпроса)
TrakiaCable (сравнително добра мрежа, ползват обаче DHCP, което е голям минус ако не искате да ви крадат нета)
*Нека всеки си изразява мненията самостоятелно, без темата да се превръща в спорове от рода ама ти не си прав, при мене еди си кое не е така и т.н. - имам достатъчно поглед в/у всички доставчици, които съм изброил и въпреки това просто описвам най-общи наблюдения, без да твърдя че еди си кой е най-добър.
NetGroup са доста добре като скорости , като латенция не знам как са , в Пловдив нещо реват от пинг но тук положението може да е коренно различно. Доколкото знам НетГруп е купен от Булсатком , това трябва да го знаете ;) иначе за 14,40 пускат 42 Мбит или около 5МБ/с .. като в момента даже дават и около 10-20% повече за да зарибят пазара... негативното при сключване на договор с тях е че се опитват да те обвържат за дълго време .. 2 Години за да получите въпросната цена за интернет :)

Internet Group .... ами 5-6 години сигурно ги ползвам ... доволен съм,имаше един период в които бяха доста зле с мрежата но сега всичко си е окей ...като цяло и пинга е добър и скоростите стават ... трябва да поработят малко върху най-ниската си тарифа ;)
16лева - 700 Кб/с
23 лева - 4МБ/с
30 лева - 6-7 МБ/с

CTC и те не са зле като скорости и цена , чувам тук там оплаквания от подръжката , но това беше преди ... сега не знам как е ..
http://www.ctc-bg.net/packages.html

TrakiaCable - много добри скорости има и при тях при това на много ниски цени, като латенция нямам наблюдение , недостатък ... сравнително малко покритие на територията на Стара Загора :)

Офиса на НетГруп е 2 етажа под централният офис на Интернет Груп. 5-етаж Дома на Строителя.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Сигурен ли си за 42mbit? Аз гледах билборда им на билла и ми се върти нещо около 30 в главата... както и да е Bulsatcom купиха netgroup в Пловдив, тука са си самостоятелна фирма. Те имат по-особена политика накратко ти дават цялото оборудване и оптични влакна за полагане, от теб е покритието, клиентите... и 50% то приходите. Затова тук няма как да ги купят, чисто и просто защото не са собственост на пловдивската фирма :)
Тези скорости на inetg откъде са? Преди 2 дни гледах тяхна брошура от офиса и най-високата им тарифа беше 50mbit/s... за нещо от рода на 80лв :D
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Повече договор - никога.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Аз май ще се връщам при Интернет Груп.Тракия и ЦТЦ нямат покритие при мен. :(
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Публикувай отговор