Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?
- The enD
- Старо куче медалист
Re: Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?
+1 за ИГ.
От няколко години го ползам и нямам проблеми. Скоростта стига 4.2МБ дл/ 8МБ ъп. Супер рядко спира, а ако стане така го оправят още същият ден.
Съвет за тези, които спират да ползват ИГ. Кажете, че го спирате и в бъдеще ако решите пак да се включвате да не ви искат отново такса за връзване. Поне аз така знам.
От няколко години го ползам и нямам проблеми. Скоростта стига 4.2МБ дл/ 8МБ ъп. Супер рядко спира, а ако стане така го оправят още същият ден.
Съвет за тези, които спират да ползват ИГ. Кажете, че го спирате и в бъдеще ако решите пак да се включвате да не ви искат отново такса за връзване. Поне аз така знам.
- sheri
- Потребител
това мегабита или мегабайта е... ?4.2МБ дл/ 8МБ ъп.
- The enD
- Старо куче медалист
Мегабайта ofc
- ivanov
- Потребител
Относителна работа е това с интернета и няма лесен отговор.frozo написа:Здравейте,реших да си сменя доставчика на интернета, тей като моят е меко казано доста зле (Виваком),въпросът ми е следния, някой който има наблюдения за добър доставчик ,да ми препоръча, аз знам само Интернет груп и Орбинет ако има още такъв доставчик де!Благодаря предварително!
В офиса се ползва виваком ADSL. В единия офис е на "домашна" тарфиа, в другия на корпоративна.
Спирания има изключително рядко и за кратки моменти, така, че нямам оплаквания.
Така че... няма лесен отговор кое е добре и кое зле...
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
- niks
- Потребител
И аз съм така 4 мегабайта за 23лв.The enD написа:+1 за ИГ.
Преди 4-5 години интернета на Интернет груп беше доста нестабилен. Последните 2-3 години е спирал супер рядко. Да кажем че се броят на пръстите на едната ми ръка годишно, а скоростта е стабилна. Няколко приятеля имам, който се отказаха от тях минаха на други и сега мислят пак да се връщат, шантава работа.
- frozo
- Новак
Аз реших да съм на Нет Груп ,даже им се обадих и се разбрах за днес да дойдат да ми прекарат интернета,но изникнала някаква работа на човекът и каза за петъка (не ми направи много добро впечатление ,че така си остави работа все пак не ми се вярва в тая фирма да работи само 1 човек ,който прекарва интернет :Д),а колкото до договорите наистина са доста поробващи 14 лв ама за 2 години ,ако не съм доволен от интернета трябва да чакам 2 години докато се махна и за това май ще е най-добре 20 лв за 1 година...
- niks
- Потребител
Късмет дано да е наред всичко, ако 6лв. не са проблем, а си заслужава пусни се на 20. Незабравяй след време да пишеш доволен ли си информацията ще е полезна и за други потребители 

-
- Новак
Ето офертата:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от gossip girl на Пон Мар 14, 2011 16:06 pm, променено общо 3 пъти.
-
- Потребител
Когато има обвързване с договор за определен срок, за прекъсването на който се дължи неустойка равна на всички дължими такси до изтичане на същия договор, бъдете мнителни.
Това може да издава липса на амбиция или възможност за положително и бързо развитие (инвестиции, подобряване на качеството и т.н.).
Аз съм при ИГ. 23 лв. = 4,2 МБ/сек.
Това може да издава липса на амбиция или възможност за положително и бързо развитие (инвестиции, подобряване на качеството и т.н.).
Аз съм при ИГ. 23 лв. = 4,2 МБ/сек.
Life is Short. Have an Affair.
- emzo
- Старо куче медалист
Нали щяха да забраняват със закон обвързващите договори ?
Какво стана или вятър и м'гла ?
Какво стана или вятър и м'гла ?
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
The enD написа:+1 за ИГ.
...Скоростта стига 4.2МБ дл/ 8МБ ъп...
niks написа: И аз съм така 4 мегабайта за 23лв...
И аз съм на тях, ама стига сте спекулирали с тези 4,2 МВ/сек интернет за 23 лв!... Я вземете да теглите нещо от някой чужд фрее сървър (да кажем линукс дистрибуция, примерно от тук), тогава кажете РЕАЛНО с колко теглите. Бъркате много яко локалния (BG) пиъринг (торенти и всички peer2peer връзки) с външния интернет!!!root написа: ...Аз съм при ИГ. 23 лв. = 4,2 МБ/сек.
- IBMPoweRPC
- Потребител
Oфиса тук е франчайз на пловдивскиятsawo написа:Сигурен ли си за 42mbit? Аз гледах билборда им на билла и ми се върти нещо около 30 в главата... както и да е Bulsatcom купиха netgroup в Пловдив, тука са си самостоятелна фирма. Те имат по-особена политика накратко ти дават цялото оборудване и оптични влакна за полагане, от теб е покритието, клиентите... и 50% то приходите. Затова тук няма как да ги купят, чисто и просто защото не са собственост на пловдивската фирма
Тези скорости на inetg откъде са? Преди 2 дни гледах тяхна брошура от офиса и най-високата им тарифа беше 50mbit/s... за нещо от рода на 80лв

за скороста виждам че в офертата е 35 , но в момента скоростта на тази тарифа е между 42 и 50

- emzo
- Старо куче медалист
@HyBRiD-X - прав си, но пак е добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- frozo
- Новак
Здравейте,вече съм на Нет Груп от няколко дни.Първите ми впечатления са много добри,скоростта е отлична, между 4-5 мб/сек. и това е средната скорост, иначе някой път свалям с 10 мб/сек. (но предполагам,че това ще е временно).Като обслужване също останах доволен,а най-доброто нещо което ми направи впечатление е ,че можеш да не сключиш договор (естествено тогава цената не е 14 а 20 лв).Като цяло това са ми първите впечатления,по-нататък ако има някакви промени ще пиша! 

- niks
- Потребител
На другите доставчици скоростта, за "външен" ли еHyBRiD-X написа: Бъркате много яко ....... външния интернет!!!

Това е важното клиентите да са доволниfrozo написа:Здравейте,вече съм на Нет Груп ....... останах доволен