Кажете някое добро фото.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Anubis
Потребител
Потребител

Re: Кажете някое добро фото.

Мнение от Anubis »

bvk написа:Ако под "това до канала" се има предвид едно дето работи една жена фотограф (май Светла се казваше) стой надалеч. Имал съм си работа с нея - и там имаше глупостите от сорта ама авторско право ала бала :lol: Скъса ми нервите докато направи това което искам и като стана (срещу допълнително заплащане) пак ме беше яд щото си беше оставила ръцете :evil: и двете. Ама то като гледам в нашия градец с повечето фотографи така стоят нещата - рекет и малко професионализъм :))
Аз си мислех, че моя случай беше частен след като предварително бях изчел доста суперлативи за това фото,а се оказва, че има други разочаровани. На приазки и по форуми беше едно, а жалката истина беше друга. Става дума за сватба - имахме една уговорка, стана съвсем друго.Нищо от първоначаното, което говорихме не беше направено, една снимка не беше пипната на фотошоп и за капак за колажите си избирахме снимки, които на нас най-много ни харесват, а тя сложила снимки,които тя прецецнила - даже на един колаж от три снимки не се беше усетила и беше сложила две еднакви снимки. Накрая започнаха обещанията, че ще оправи нещата. След това се започна чакане и празни обещания - много работа имам сега - този месец сватби, другия балове и така една година преди да се откажа да се занимавам с псевдо професионалисти
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Има една мацка, която снима дечицата или навън сред природата, или идва направо вкъщи, като си носи аксесоари за децата, осветление и т.н. Виждала съм няколко нейни фотосесии- резултатът е направо уникален! Ето нейни снимки - http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/

За съжаление май е в София :)
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Публикувай отговор