emzo написа:Не всяка тема, а external links.
Това е настройка на phpbb-то.
Тази настройка е махната в 3.0 версиите на форума умишлено за да може форума да мине XHTML 1.0 Strict валидация успешно.
PHPBB forum написа:
Compared to phpBB3, links in phpBB2 had a slightly different behaviour: When you clicked them, they opened a new window with the requested page. This was changed in phpBB3 for a couple of reasons, but one of the most important ones was the goal to achieve XHTML 1.0 Strict-validation for the whole board.
Увеличих аватарите да са с 150 х 150 пиксела, максимално 49500 байта макар че ми се струва много
emzo написа:Не всяка тема, а external links.
Това е настройка на phpbb-то.
Тази настройка е махната в 3.0 версиите на форума умишлено за да може форума да мине XHTML 1.0 Strict валидация успешно.
PHPBB forum написа:
Compared to phpBB3, links in phpBB2 had a slightly different behaviour: When you clicked them, they opened a new window with the requested page. This was changed in phpBB3 for a couple of reasons, but one of the most important ones was the goal to achieve XHTML 1.0 Strict-validation for the whole board.
Увеличих аватарите да са с 150 х 150 пиксела, максимално 49500 байта макар че ми се струва много
Благодарско за линковете... сега остава да се направи и лого на форума и всичко ще е супер.
Предлагам да се направи един конкурс. Кайто иска да предложи свое лого. Да има гласуване. И така.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
admin написа:Направи си сам беше гласувано от останалите модератори и щях да го правя само дето позабравих и така остана На мен ми се иска да има и форум за коли.
Ако някой иска да си запише някоя тема от форумите:
Фентъзи Регионален Тракер Anime
За този форум все още не съм взел решение. Виртуално изкуство
+1
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
Форума вече е съвместим с TapaTalk (хайфон, андроид и т.н.) - във търсачката излиза като Форум на потребителите от Стара Загора (достатъчно е да напишете stz за да го намерите)
sawo написа:Форума вече е съвместим с TapaTalk (хайфон, андроид и т.н.) - във търсачката излиза като Форум на потребителите от Стара Загора (достатъчно е да напишете stz за да го намерите)
Регионален трафик си замина, на негово място се появи Направи си сам. Не можах да открия всички теми за направи си сам да ги преместя в един форум. Сега искам да си направя раздел за коли. Каква е идеята за този шаблон за купува - продава, как да изглежда