@abc
От 2001-ва насам към Бургас са присъединени две села

Добре, не може ли да се направи нещо и да се отвори още 1 университет с по-популярни специалности?marin_007 написа:Ми нужен и е ама няма. Те само се възгордяват с тракийския колко хубав бил на много високо ниво и такива неща , а никой не мисли че реално две неща само могат да се учат в него
Абе не знам кво възхваляват и тачат, ама за да го правят тея не трябва да имат здрав разум.marin_007 написа:За тези свободни доста пари ще трябват.Повечето начетени личности в Стара Загора много уважат университета и си го тачат като доста и го възхваляват. Не виждам кой ще се нагърби да прави друг университет. Ето в Перник си отвориха университет , може да се шегуваха с него ама пак си му направиха голяма реклама и се популяризира много.Имаме и неуспешен опит с телематиката която беше частна но я затвориха и нея.Според мен по добрият вариант е да се направи държавен университет , тези частните са бошлав работа само си перът парите там пак и образованието е на изключително ниско ниво като изключим НБУ, където поне знаеш за какво си даваш парите.
П.П В събота бтв репортерите ще има специално предаване за преброяването