Позвъняване до Общината тъй като не работи сайта им.

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Позвъняване до Общината тъй като не работи сайта им.

Мнение от admin »

Да ви разкажа едно приключение което ми се случи току що :lol:
Колегата разправя, че в последно време го наболява гърлото, били те извън града за няколко дена и му минало гърлото. Подхвърля той, че сайта на общината за контрол качеството на атмосферния въздух не работи от няколко месеца. 8O Заемам се лично с това предизвикателство. Отварям сайта на общината, намирам телефона за контакти ... гореща линия и звъня смело, от другата страна вдига женски глас и започваме разговора, след като се представя за община стара загора, започвам разговора аз:

- Ало, добър ден.
- Добър да е.
- Прощавайте, взех този телефон от сайта на общината и искам да питам от къде мога да получа информация за качеството на атмосферния въздух ?
- Ами .. вие кой сте ?
Много мразя да ми задават този въпрос особено по телефона и то хора който не ме познават.
- Иван Иванов се казвам, познавате ли ме ?
- Еми не ви познава.
- Ами ето аз съм!
Чува се някакво леко мучене от рода на ммм и за да не попадаме в конфузна ситуация повтарям пак:
- Тука гледам, че от 3 месеца система за контрол качеството на атмосферния въздух която е на сайта на общината не работи. Искам да видя днеска има ли обгазяване, как е качеството на въздуха и т.н.
- На въздуха ли ?
Явно и дойде като гръм от ясно небе, решавам да повторя това което казах.
- Тука гледам, че от 3 месеца система за контрол качеството на атмосферния въздух която е на сайта на общината не работи. Искам да видя днеска има ли обгазяване, как е качеството на въздуха и т.н.
- Това къде се намира ?
- На сайта на общината!
- А къде точно ?
- Отваряте сайта - обяснявам аз - от лявата страна избирате: ЕКОЛОГИЯ. Там има три менюта, натискате на второто което се казва: Система за контрол качеството на атмосферния въздух и като се отвори линка, натискате на поредния линк: Система за контрол качеството на атмосферния въздух и няма никой..
- А да, схванах, момент да запиша вашето име и телефон за връзка.
- Иван Иванов, телефон: 042/616ххх. - давам аз телефона на колегата в офиса.
- Благодаря ви, сега ще видя какъв е проблема и ще се постарая днеска да ви отговоря.
- Добре, довиждане.
Затварям аз телефона и си казвам, брей ... до края на работния ден на тази жена остават има няма 15 мин .. ама ще чакам да видя дали ще ми отговори, към момента на съобщението все още няма обаждане.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Позвъняване до Общината тъй като не работи сайта им.

Мнение от sawo »

Навяpно няма отговоp все още? :)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

sawo написа:Навяpно няма отговоp все още? :)
Nawww...really? :D

Изобщо някой изненадан ли е? :)
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Мнение от BazilVenceslas »

Ти май имаш слабост към общинарите. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Тъпите връзкарски копелета, които са бетонирани на местата си по роднино-корупционни и всякакви други гнусни схеми! И ти очакваш от тез изроди да си вършат работата?! Наивник, или идеалист да те нарека...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Те вземат заплата за тази работа :lol:
Все още няма позвъняване от въпросната община, след малко ще им занеса жалбата ми в писмен вид. :lol:
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Само да не иде в кошчето жалбата...... :angry:
Аз съм идеалист, може би и наивен.... :wink:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Това всъщност е единственият начин да ги накараш да си размърдат задниците. Като непрекъснато ги поставяш под натиск. Тогава, макар и с голямо неохота, се задвижва тромавата и бюрократска дейност. Ето защо е хубаво да има гражданско общество, да има често и протести, и въобще по-пряко участие на хората в реалния живот на града. За което те поздравявам, захванал си се с добро дело! :cheers:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

На война с бюрокрацията...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Има частично развитие по случая :lol: Сайта не работи още, но звъня аз по телефона и ги награбвам след като се представя някой за община Стара Загора.

- Ало, добър ден.
- Добър ден.
- Вчера се обаждах, за да ви информирам, че системата за контрол на въздуха в стара загора не работи и вашата колежка ми каза, че след като позвъни ще ми се обади да ми каже какъв е резултата. - Усещам аз нещо не им е комфортно - Обаждам се да разбера какво става ?
- Ами колежката с която сте говорили вчера се обади на отдела който поддържа сайта и им е предала, че не работи.
- Да де, ама аз се обаждам защото тя каза, че ще ми върне обаждането още вчера, а до момента ни вест ни кост от нея.
Много се усъмних дали все пак е звъннала на въпросния отдел в 17:20 ... Чудя се какъв ли е този отдел аз поддръжка на сайта като той като цяло не представлява нещо кой знае какво, а и на всичкото отгоре дизайна ми се струва, че вече съм го виждал в един сайт за безплатни цмс-и (Joomla) и май е взаимстван :lol: Няма лошо ама да слагаш и гръмкото
Copyright©2010 ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА. Всички права запазени.
малко не върви. Може и аз де се бъркам, не казвам, че са го откраднали.
- Момент, сега ще ви дам колежката с която сте разговаряли.
Чува се, човека за сайта...
- Ало, добър ден, ами аз се обадих и предадох за проблема на отдела по поддръжка на сайта.
- Да де, ама вие казахте, че ще ми върнете обаждането още вчера, нали за това ми записахте името и телефона, а днеска е вече 12:00 часа и аз все още нямам обаждане от вас.
Десет секунди пауза ... нямаше да се обаждам ако не ми беше казала, че ще ми се обади, обичам когато хората казват нещо да го вършат.
- Ами .. аз се обадих вчера и им предадох за проблема - Оправдава се като ученичка :lol:
- Добре, хубаво, значи чакаме да го оправят.
- Ако искате да ви дам телефона им, да говорите с тях.
Чудя се аз тука .. телефона им ... викам си, брей общината ако не са на цвъкали 5 човека да го "поддържат" тая страница дето с картинките я има я няма 100 кб и цял ден да стоят и да си клатят краката.
- Не, не е необходимо, щом вие сте говорили с тях. Чао и лек ден.
- До чуване.
Разговора приключи, чакаме институцията да заработи.

След малко борене намерих сайта: http://ecomon.stz-bg.com
Публикувай отговор