Явно не виждаш цялата картинаksdh написа: Значи, противоречията са повече от очебийни, не знам дали ще ги кажа правилно! Няма как да налагам мнение на когото и да било, след като аз откривам нова тема, съобщавам факт, и правя кратък коментар! Дотук е ясно, нали? След това, идват двама-трима дежурни, ай да не казвам какви, почват да ръсят глупости, и кво излиза - аз съм бил налагал нещо! Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност! И още нещо, лично към тебе, казвам го пред целия форум - ако имаш нещо лично против мен, давай да го изясняваме, и да се свършва, защото, честно казано, взе да ми омръзва! Както виждаш, аз не съм тръгнал кат гудук подире ти, да пиша и апострофирам за щяло и нещяло! Това, че можеш да ми изтриеш даден пост, неудобен, не те прави велик, вЕрвай ми, дори напротив!
...
А сега малко и по темата! Ще кажа само, че си много, ама много назад с информацията, все едно че чета вестник отпреди две години! И никак, ама никак не си наясно, на кого симпатизирам, най-малко пък на Сидеров! Дори обратното - такива герберски симпатизантчета като тебе поддържат тоя психопат, по простата логика, че от две години ББ и Сидеров са си дупе и гащи! А колкото до НФСБ, казах го и по-горе - от тях зависи, дали ще бъдат поредните еднодневки! Но сега ги приветствам - има нужда от такъв проект

Нали всеки можеше да си пише където си иска? Откога е забранено да пишеш в тема само защото имаш определени убеждения които може да не са същите като на някой друг - не си спомням за такава забрана. Това си е чисто налагане на мнение каквото и да си мислиш.Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора?
Когато ти не си съгласен с другите - ти пишеш верни и неудобни неща. Когато другите не са съгласни с теб - това е жабешки хор и липса на идентичност.или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност!
Нямам нищо лично против никой във форума и не търся на някой да му апострофирам

Както каза ти, по темата: Смешното е че твърдиш, че не знам на кого симпатизираш, като ти самия бързаш да ми лепваш някакви квалификации аз на кого съм симпатизирал, все едно ти самия знаеш