Нов политически проект - НФСБ

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Нов политически проект - НФСБ

Мнение от sawo »

ksdh написа: Значи, противоречията са повече от очебийни, не знам дали ще ги кажа правилно! Няма как да налагам мнение на когото и да било, след като аз откривам нова тема, съобщавам факт, и правя кратък коментар! Дотук е ясно, нали? След това, идват двама-трима дежурни, ай да не казвам какви, почват да ръсят глупости, и кво излиза - аз съм бил налагал нещо! Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност! И още нещо, лично към тебе, казвам го пред целия форум - ако имаш нещо лично против мен, давай да го изясняваме, и да се свършва, защото, честно казано, взе да ми омръзва! Както виждаш, аз не съм тръгнал кат гудук подире ти, да пиша и апострофирам за щяло и нещяло! Това, че можеш да ми изтриеш даден пост, неудобен, не те прави велик, вЕрвай ми, дори напротив!
...
А сега малко и по темата! Ще кажа само, че си много, ама много назад с информацията, все едно че чета вестник отпреди две години! И никак, ама никак не си наясно, на кого симпатизирам, най-малко пък на Сидеров! Дори обратното - такива герберски симпатизантчета като тебе поддържат тоя психопат, по простата логика, че от две години ББ и Сидеров са си дупе и гащи! А колкото до НФСБ, казах го и по-горе - от тях зависи, дали ще бъдат поредните еднодневки! Но сега ги приветствам - има нужда от такъв проект
Явно не виждаш цялата картина :) Пускаш си тема, някой коментира (един човек, няма дежурни), при което ти веднага го нападаш само защото не харесвал партията която рекламираш и набързо го заклеймяваш като почитател на ББ (всъщност това какво изобщо има с темата? всеки може да си симпатизира на когото иска? нали?)
Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора?
Нали всеки можеше да си пише където си иска? Откога е забранено да пишеш в тема само защото имаш определени убеждения които може да не са същите като на някой друг - не си спомням за такава забрана. Това си е чисто налагане на мнение каквото и да си мислиш.
или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност!
Когато ти не си съгласен с другите - ти пишеш верни и неудобни неща. Когато другите не са съгласни с теб - това е жабешки хор и липса на идентичност.
Нямам нищо лично против никой във форума и не търся на някой да му апострофирам :)

Както каза ти, по темата: Смешното е че твърдиш, че не знам на кого симпатизираш, като ти самия бързаш да ми лепваш някакви квалификации аз на кого съм симпатизирал, все едно ти самия знаеш :) По-интересното е, че в случая няма абсолютно нищо общо с темата аз на кого симпатизирам - изобщо не ставаше въпрос за това и не знам защо изобщо обърна на тази вълна. За сметка на това не си отговорил на конкретните въпроси, които бях задал. :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Човека пее в хора на педофилите и им симпатизира, което е крайно кофти за него.

НО....Той е прав и знае кой какъв е. Той може да дели на нула, да изнасили ръката си, да завие гайка с отверка и прочее неща ... Него не го е родила майка , сам се е родил... Нещо като Чък Норис...

Не се закачайте с него, за да избегнете чувството на унижение...

И не забравяйте - Чък Норис е изнасилвал педофилите, когато е бил дете...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Re: Нов политически проект - НФСБ

Мнение от nasenceto »

:D :D :D
besniaa написа:...
Не се закачайте с него, за да избегнете чувството на унижение...
Прав си, мамка му, точно това е думата.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Горните два поста също не са свързани с темата, следва да бъдат изтрити!

Изтрийте и този!
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

sawo написа:
ksdh написа: Значи, противоречията са повече от очебийни, не знам дали ще ги кажа правилно! Няма как да налагам мнение на когото и да било, след като аз откривам нова тема, съобщавам факт, и правя кратък коментар! Дотук е ясно, нали? След това, идват двама-трима дежурни, ай да не казвам какви, почват да ръсят глупости, и кво излиза - аз съм бил налагал нещо! Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност! И още нещо, лично към тебе, казвам го пред целия форум - ако имаш нещо лично против мен, давай да го изясняваме, и да се свършва, защото, честно казано, взе да ми омръзва! Както виждаш, аз не съм тръгнал кат гудук подире ти, да пиша и апострофирам за щяло и нещяло! Това, че можеш да ми изтриеш даден пост, неудобен, не те прави велик, вЕрвай ми, дори напротив!
...
А сега малко и по темата! Ще кажа само, че си много, ама много назад с информацията, все едно че чета вестник отпреди две години! И никак, ама никак не си наясно, на кого симпатизирам, най-малко пък на Сидеров! Дори обратното - такива герберски симпатизантчета като тебе поддържат тоя психопат, по простата логика, че от две години ББ и Сидеров са си дупе и гащи! А колкото до НФСБ, казах го и по-горе - от тях зависи, дали ще бъдат поредните еднодневки! Но сега ги приветствам - има нужда от такъв проект
Явно не виждаш цялата картина :) Пускаш си тема, някой коментира (един човек, няма дежурни), при което ти веднага го нападаш само защото не харесвал партията която рекламираш и набързо го заклеймяваш като почитател на ББ (всъщност това какво изобщо има с темата? всеки може да си симпатизира на когото иска? нали?)
Да не би да съм ги калесвал да пишат тука, или просто и ти трябва да се включиш в хора?
Нали всеки можеше да си пише където си иска? Откога е забранено да пишеш в тема само защото имаш определени убеждения които може да не са същите като на някой друг - не си спомням за такава забрана. Това си е чисто налагане на мнение каквото и да си мислиш.
или просто и ти трябва да се включиш в хора? Да, ама замязва на жабешки хор, нямате собствена идентичност!
Когато ти не си съгласен с другите - ти пишеш верни и неудобни неща. Когато другите не са съгласни с теб - това е жабешки хор и липса на идентичност.
Нямам нищо лично против никой във форума и не търся на някой да му апострофирам :)

Както каза ти, по темата: Смешното е че твърдиш, че не знам на кого симпатизираш, като ти самия бързаш да ми лепваш някакви квалификации аз на кого съм симпатизирал, все едно ти самия знаеш :) По-интересното е, че в случая няма абсолютно нищо общо с темата аз на кого симпатизирам - изобщо не ставаше въпрос за това и не знам защо изобщо обърна на тази вълна. За сметка на това не си отговорил на конкретните въпроси, които бях задал. :)

И какво излезе сега - отварям тема, съобщавам дадено нещо, правя кратък коментар, и се започва...Влиза един психопат, дето само за педофили бълнува, пише несвързано,като лунатик! Отде да знам, може би той самия е педофил, все това му е в акъла, вече не се сдържа!И това се казвало противоположно мнение! Как ли пък не!

Другия пък, на всяко гърне похлупак, все търчи подире ми, и се напъва да каже нещо, но уви, все не му се получава! И няма как да се получи, няма данни човечеца, ама ядец, няма и как да го осъзнае! Но това си е негов проблем! Апропо, за сведение на педофилофила, НАСЕНЦЕТО не ти ли звучи доста педофилски? Чакаме компетентното ти мнение!

Но уви, вече идва и трети участник, волонтир от герберското опълчение! Почва да прави някаква псевдотеза, от която става ясно само това, че нищо, ама нищичко не му е ясно! На поканата ми за изясняване на отношенията, ни вопъл, ни стон! Но пък, имал някакви въпроси, на които не съм бил отговорил! Е да, ама не, то не става само с ядене, пардон, с четене, трябва и акъл! Тогава може и да прочете отговорите! А колкото до симпатиите, не е необходимо да си медиум, за да ги разбереш, пък и нека не забравяме, че някои неща се помнят, макар и отпреди 2 години!

Накрая, макар че е против принципите ми, но явно се налага да го кажа - момче, не си ми от категорията! Имаш още много неща да научиш, които не се преподават никъде, и чак тогава ела да се мерим! Амин!

П.С. Всяка прилика с действителни хора може и да е случайна! За рекламните съобщения не съм плащал авторски права, ползвам ги на добра воля! Харесва ми, колко са точни, понякога!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Я! Заинтригувал се от профила ми. Този ми ник е от времето, когато не си правил разлика между компютри и компоти и много от хората и приятелите ме знаеха така. Освен това тогава бях млада надежда и всички във фирмата в която бачках ми викаха малкия или лапето, щото бях най малък на години, но не и на знания. Иначе съм 1.90.
Ако беше научил нещо в тоз живот щеше да си проличи, ама ти за съжаление ще си останеш кръгла нула и черна дупка до гроб. Искрено съжалявам роднините и приятелите ти, макар че не вярвам да имаш такива, съдейки по издънките ти във форума, в който продължаваш да пишеш и да настройваш все повече хора срещу себе си.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Никъде не съм започнал да споря с теб, моето момче... Казах ти какво мисля по темата, а ти започна да казваш какво мислиш за мен... Като си уважаваш педофилите, архонтите и всякакви други - нямам претенции, но не слагай думи в моята уста, както аз не си слагам оная работа в твоята!

пс. А това, че се възхищаваш на такива хора не говори добре за теб. По въпроса за имената - не съм аз човека , който ще коментира имената на хората.. не си и ти ... както хората не коментират майка ти...

ппс. Като не искаш да коментират хората това, което си пуснал - не го пускай или напиши, че не желаеш коментари.

пппс. Ще опитам да водя възпитан диалог - би ли посочил къде някой от посочените хора изразява политическа подкрепа към ББ, ГЕРБ, Йоло Денев и който още искаш ?
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

besniaa написа:Никъде не съм започнал да споря с теб, моето момче... Казах ти какво мисля по темата, а ти започна да казваш какво мислиш за мен... Като си уважаваш педофилите, архонтите и всякакви други - нямам претенции, но не слагай думи в моята уста, както аз не си слагам оная работа в твоята!

пс. А това, че се възхищаваш на такива хора не говори добре за теб. По въпроса за имената - не съм аз човека , който ще коментира имената на хората.. не си и ти ... както хората не коментират майка ти...

ппс. Като не искаш да коментират хората това, което си пуснал - не го пускай или напиши, че не желаеш коментари.

пппс. Ще опитам да водя възпитан диалог - би ли посочил къде някой от посочените хора изразява политическа подкрепа към ББ, ГЕРБ, Йоло Денев и който още искаш ?

Не ми дреме как ще се изразяваш, то си е за тебе, щом само за педофили дрънкаш, явно че имаш нещо общо с тях, логично е! А доколко симпатизирам на на разни архонти, аз си знам, въпроса е, че такива като тебе не могат да разберат! А не могат, точно щото са слепи и глухи, с мозъци, затапени от официалната пропаганда! За разлика от тебе, аз не се възхищавам от никого, нямам, и никога не съм имал идоли, нещо, което не може да се каже за много хора тук!

Интересно ти е да знаеш, как разбирам за предпочитанията на някои тука? Ами просто е - един истински свободомислещ човек не би тръгнал да напада хора, които поне досега не са били компрометирани политически, щеше да знае, че нямат нищо общо с архонти и педофили, а не да дрънка същите глупотевини като герберските мафиоти! А и не само това!

Не мисля, че с такива като тебе мога да водя диалог, надявам се, че си разбрал защо? Провокациите ти са тъпи, а езикът ти говори сам за същността ти! Пожелавам ти - продължавай все в тоя дух, дерзай!

Между другото, не знам дали го знаете, но на днешното откриване на прословутата АМ Люлин, са били бити и арестувани хора от сдружението Сила, само защото са искали да зададат неудобни въпроси на мутропремиера ББ! Ами така е, мутрата така си знае, така си бае! Да ви е честит!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ksdh написа: Не ми дреме как ще се изразяваш, то си е за тебе, щом само за педофили дрънкаш, явно че имаш нещо общо с тях, логично е! А доколко симпатизирам на на разни архонти, аз си знам, въпроса е, че такива като тебе не могат да разберат! А не могат, точно щото са слепи и глухи, с мозъци, затапени от официалната пропаганда! За разлика от тебе, аз не се възхищавам от никого, нямам, и никога не съм имал идоли, нещо, което не може да се каже за много хора тук!

Интересно ти е да знаеш, как разбирам за предпочитанията на някои тука? Ами просто е - един истински свободомислещ човек не би тръгнал да напада хора, които поне досега не са били компрометирани политически, щеше да знае, че нямат нищо общо с архонти и педофили, а не да дрънка същите глупотевини като герберските мафиоти! А и не само това!

Не мисля, че с такива като тебе мога да водя диалог, надявам се, че си разбрал защо? Провокациите ти са тъпи, а езикът ти говори сам за същността ти! Пожелавам ти - продължавай все в тоя дух, дерзай!

Между другото, не знам дали го знаете, но на днешното откриване на прословутата АМ Люлин, са били бити и арестувани хора от сдружението Сила, само защото са искали да зададат неудобни въпроси на мутропремиера ББ! Ами така е, мутрата така си знае, така си бае! Да ви е честит!
Защо не си издигнеш некомпрометираната кандидатура на идните избори и да видим колко си чист и разбран за хората....
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ksdh ми липсва...
Публикувай отговор