Търся майстор на Бани !!!
-
brierley
- Новак

Търся майстор на Бани !!!
Търся майстор на бани , да работи добре , да не се мота,а да е бърз и да не взима прекалено скъпо! Ако имате инфо моля пишете ми ! Благодаря!
- besniaa
- Старо куче медалист

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Търся майстор на Бани !!!
Искай снимки преди това да видиш какво е направил, сключете договор от рода, че ще му плащаш по еди колко си пари на ден след като свърши цялата работа ще си получи парите, ако се забави започваш да му отнемаш по Х пари за всеки ден.
"There is no 'patch' for stupidity."
- besniaa
- Старо куче медалист

Дали ще се намери такъв майстор, дето да сключи договорadmin написа:Искай снимки преди това да видиш какво е направил, сключете договор от рода, че ще му плащаш по еди колко си пари на ден след като свърши цялата работа ще си получи парите, ако се забави започваш да му отнемаш по Х пари за всеки ден.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
- besniaa
- Старо куче медалист

ми не му плащаш и край... като се осере и се мота - намираш друг и действаш.. петима Петко не чакат...Vesenceto написа:И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
то такъф ще да е и майстора....Vesenceto написа:И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
ами щото ги търсим все да е голяям майстор, да работи хубаво,чисто,бързо и ефтино...
..то май стана като онази,каде го търсила -да не е много къс,ама да е дебел...
хората които бачкат качесвенно искат кинти....тфа е ...
имам колеги които се занимават с фаянси,гранитогреси,виждал сум как бачкат,ноооо....искат пари....
ако се интересува някой ще давам телефони-разбирайте се......
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel