Търся майстор на Бани !!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
brierley
Новак
Новак

Търся майстор на Бани !!!

Мнение от brierley »

Търся майстор на бани , да работи добре , да не се мота,а да е бърз и да не взима прекалено скъпо! Ако имате инфо моля пишете ми ! Благодаря!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Търся майстор на Бани !!!

Мнение от besniaa »

0878443555 , Живко
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Искай снимки преди това да видиш какво е направил, сключете договор от рода, че ще му плащаш по еди колко си пари на ден след като свърши цялата работа ще си получи парите, ако се забави започваш да му отнемаш по Х пари за всеки ден.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

admin написа:Искай снимки преди това да видиш какво е направил, сключете договор от рода, че ще му плащаш по еди колко си пари на ден след като свърши цялата работа ще си получи парите, ако се забави започваш да му отнемаш по Х пари за всеки ден.
Дали ще се намери такъв майстор, дето да сключи договор :D Досега винаги съм им плащал за свършена работа, понякога и няколко дни след това - ако нещо има за изсъхване примерно... Отделно, че на всеки може да се наложи да забави 1-2дни, хора сме, приемливо е... Не говорим за бавене от 10дни...
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Vesenceto написа:И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
ми не му плащаш и край... като се осере и се мота - намираш друг и действаш.. петима Петко не чакат...
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

Vesenceto написа:И според мен трябва да има нещо черно на бяло и при по - сериозно забавяне да си претърпи съответните санкции. Ние есента си правихме коридора, който е 2 на 3 и т.нар майстори 10 дни се мотаха с лепенето на 5 плочки - ха днеска, ха утре, имал работа, нямал време, болял го кръста - глупости колкото искаш!
то такъф ще да е и майстора.... :cheers:
ами щото ги търсим все да е голяям майстор, да работи хубаво,чисто,бързо и ефтино...
..то май стана като онази,каде го търсила -да не е много къс,ама да е дебел...
хората които бачкат качесвенно искат кинти....тфа е ...
имам колеги които се занимават с фаянси,гранитогреси,виждал сум как бачкат,ноооо....искат пари....
ако се интересува някой ще давам телефони-разбирайте се...... :cheers:
Публикувай отговор