Аз съм понатрупал доста капачки и само тази ми остава, така че ако на някой му се е паднала случайно въпросната със 119 км съм готов дори да я купя(да пише едно ЛС да се договорим за цената)

По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...niggaz_nature написа:Аз разбрах че има само 5 такива капачки
Абе за играта им имам доверие, но на хората които работят там им нямам. Нищо лично към теб, но едно време баща ми ми носеше капачки от всякакви игри, на какви ли не напитки. Защото той работеше с много от заводите за напитки, като им сглобяваха/поддържаха машините и знам как персонала си имаше шкафчета с печеливши капачкиrealprofesora написа:Аз пък ще ти кажа , че не ти пускам отговор "лаф да става".Работя от 20 години в Загорка и щом са казали ,че има 100 камиона значи са 100.Нито повече нито по-малко.Може и да се намираме в България ,но в Загорка правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите.z3us написа:По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...niggaz_nature написа:Аз разбрах че има само 5 такива капачки
Иначе като цяло и аз не се надявам много много, още повече като знам, че се намираме в България, което значи че може и 1 такава капачка да няма
Общо взето пуснах темата лаф да става
Така ,че приятел ,вземи си промени мнението за Загорка и не я слагай под общ знаменател с останалите компании и разни игри като на Ники Кънчев, който се изложи пред цяла България и пак продължава да се показва в ефир.
Повече за играта:
http://ariana.bg/promo/promo-rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;
На останалите които имат доверие в Загорка ще кажа едно голямо НАЗДРАВЕ!!!![]()
Консумирайте Загорка и Ариана с удоволствие и мярка.Никога не употребявайте алкохол когато ви предстои да шофирате или по време на работа!
Съгласен съм с професора. Работя със Загорка вече почти 3 години. Там правилата са железни.realprofesora написа:Аз пък ще ти кажа , че не ти пускам отговор "лаф да става".Работя от 20 години в Загорка и щом са казали ,че има 100 камиона значи са 100.Нито повече нито по-малко.Може и да се намираме в България ,но в Загорка правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите.z3us написа:По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...niggaz_nature написа:Аз разбрах че има само 5 такива капачки
Иначе като цяло и аз не се надявам много много, още повече като знам, че се намираме в България, което значи че може и 1 такава капачка да няма
Така ,че приятел ,вземи си промени мнението за Загорка и не я слагай под общ знаменател с останалите компании и разни игри като на Ники Кънчев, който се изложи пред цяла България и пак продължава да се показва в ефир.
Повече за играта:
http://ariana.bg/promo/promo-rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Консумирайте Загорка и Ариана с удоволствие и мярка.Никога не употребявайте алкохол когато ви предстои да шофирате или по време на работа!
Професоре трябва да почнеш работа във WS Teleshop без майтап.На каква длъжност точно си в Загорка че гарантираш ,,правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите".Нима искаш да ми кажеш че от работниците не си набавят артикули от всяка игра по нечестен начин.realprofesora написа:Аз пък ще ти кажа , че не ти пускам отговор "лаф да става".Работя от 20 години в Загорка и щом са казали ,че има 100 камиона значи са 100.Нито повече нито по-малко.Може и да се намираме в България ,но в Загорка правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите.z3us написа:По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...niggaz_nature написа:Аз разбрах че има само 5 такива капачки
Повече за играта:
Човек без да влезне вътре и види с очите си, няма как да разбере думите ти. Такова ниво според мен няма никъде другъде в Стара Загора. А може би се броят и на пръсти в България. Много да се пише много на тази тема.realprofesora написа:@camron20, Приятел, не те знам на колко си години, какво ти е образованието , възпитанието и мирогледа,къде си работил и какво работиш в момента ,какви са ти приятелите ,работодателите и колегите, но честно ти казвам много жалко за тебе щом се съмняваш във всичко и най-вече в това което ти казвам.В Загорка няма такъв човек който да си рита хляба за някакви си игри.Изобщо там културата е на друго ниво.Може би и защото шефовете ни са холандци-много точни и възпитани хора, с много опит и знания, които ни научиха на дисциплина и отговорност.Загорка не е просто работно място ,за нас то е начин на живот.
Така, че изобщо не се и съмнявай за честността на който и да било от компанията.А това за "набавяне на артикули от всяка игра" просто е смешно. Повече няма да ти говоря , просто питай някой който ме познава или някой който работи в компанията за какво става дума.