Играта на Ариана с капачките

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Играта на Ариана с капачките

Мнение от z3us »

Някой от вас събира ли капачки за тази игра? И дали е възможно въобще да се падне тази със 119 км, или отново всичко е филм?
Аз съм понатрупал доста капачки и само тази ми остава, така че ако на някой му се е паднала случайно въпросната със 119 км съм готов дори да я купя(да пише едно ЛС да се договорим за цената) :mrgreen:
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Играта на Ариана с капачките

Мнение от niggaz_nature »

Аз разбрах че има само 5 такива капачки . Съответно 5 камиона с бира. И как мислиш че някой ще я продаде като му се падне :) . Съвсем нормално е ако ми се падне да си купя още 10 ариани с по 100 км и да взема камиона с бира. Единствения вариант е ако някой иска парична сума а не камион с бира. Иначе успех в търсенето но за мен си е загубена кауза.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

niggaz_nature написа:Аз разбрах че има само 5 такива капачки
По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...
Иначе като цяло и аз не се надявам много много, още повече като знам, че се намираме в България, което значи че може и 1 такава капачка да няма :lol:
Общо взето пуснах темата лаф да става :cheers:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

:cheers:
Последно промяна от realprofesora на Пет Юли 22, 2011 17:32 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Казах "МОЖЕ и 1 такава капачка да няма". Естествено няма как да съм сигурен дали всичко е измама,просто го допускам като вариант. Много ще се радвам ако си прав и играта е коректна ;)
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Само да бяха направили и същата игра и за Загорка нямаше да е лошо. За мен откакто пуснаха ариана в другите по форма стъклени шишета е чиста "ВОДА" (нямам предвид самите шишета а времето от когато я промениха) . Така че ще чакам ако има някаква подобна игра и за Загорка ;) .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

realprofesora написа:
z3us написа:
По принцип пише, че раздават 100 камиона, съответно трябва да има и 100 капачки...
Иначе като цяло и аз не се надявам много много, още повече като знам, че се намираме в България, което значи че може и 1 такава капачка да няма :lol:
Аз пък ще ти кажа , че не ти пускам отговор "лаф да става".Работя от 20 години в Загорка и щом са казали ,че има 100 камиона значи са 100.Нито повече нито по-малко.Може и да се намираме в България ,но в Загорка правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите.
Така ,че приятел ,вземи си промени мнението за Загорка и не я слагай под общ знаменател с останалите компании и разни игри като на Ники Кънчев, който се изложи пред цяла България и пак продължава да се показва в ефир. :spank:
Повече за играта:
http://ariana.bg/promo/promo-rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;
На останалите които имат доверие в Загорка ще кажа едно голямо НАЗДРАВЕ!!! :cheers:
Консумирайте Загорка и Ариана с удоволствие и мярка.Никога не употребявайте алкохол когато ви предстои да шофирате или по време на работа!
Абе за играта им имам доверие, но на хората които работят там им нямам. Нищо лично към теб, но едно време баща ми ми носеше капачки от всякакви игри, на какви ли не напитки. Защото той работеше с много от заводите за напитки, като им сглобяваха/поддържаха машините и знам как персонала си имаше шкафчета с печеливши капачки :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Последно промяна от realprofesora на Пет Юли 22, 2011 17:32 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

realprofesora написа:
z3us написа:
Аз пък ще ти кажа , че не ти пускам отговор "лаф да става".Работя от 20 години в Загорка и щом са казали ,че има 100 камиона значи са 100.Нито повече нито по-малко.Може и да се намираме в България ,но в Загорка правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите.
Така ,че приятел ,вземи си промени мнението за Загорка и не я слагай под общ знаменател с останалите компании и разни игри като на Ники Кънчев, който се изложи пред цяла България и пак продължава да се показва в ефир. :spank:
Повече за играта:
http://ariana.bg/promo/promo-rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;
На останалите които имат доверие в Загорка ще кажа едно голямо НАЗДРАВЕ!!! :cheers:
Консумирайте Загорка и Ариана с удоволствие и мярка.Никога не употребявайте алкохол когато ви предстои да шофирате или по време на работа!
Съгласен съм с професора. Работя със Загорка вече почти 3 години. Там правилата са железни.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

realprofesora написа:
z3us написа:
Повече за играта:
Професоре трябва да почнеш работа във WS Teleshop без майтап.На каква длъжност точно си в Загорка че гарантираш ,,правилата са други.Там честността и доверието са си част от взаимоотношенията между компанията и клиентите".Нима искаш да ми кажеш че от работниците не си набавят артикули от всяка игра по нечестен начин.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

:smoukin:
Последно промяна от realprofesora на Пет Юли 22, 2011 17:33 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

realprofesora написа:@camron20, Приятел, не те знам на колко си години, какво ти е образованието , възпитанието и мирогледа,къде си работил и какво работиш в момента ,какви са ти приятелите ,работодателите и колегите, но честно ти казвам много жалко за тебе щом се съмняваш във всичко и най-вече в това което ти казвам.В Загорка няма такъв човек който да си рита хляба за някакви си игри.Изобщо там културата е на друго ниво.Може би и защото шефовете ни са холандци-много точни и възпитани хора, с много опит и знания, които ни научиха на дисциплина и отговорност.Загорка не е просто работно място ,за нас то е начин на живот.
Така, че изобщо не се и съмнявай за честността на който и да било от компанията.А това за "набавяне на артикули от всяка игра" просто е смешно. Повече няма да ти говоря , просто питай някой който ме познава или някой който работи в компанията за какво става дума.
Човек без да влезне вътре и види с очите си, няма как да разбере думите ти. Такова ниво според мен няма никъде другъде в Стара Загора. А може би се броят и на пръсти в България. Много да се пише много на тази тема.
Но аз ви предлагам има дни на отврените врати. Разходете си вижте. Ще пийнете бира ще хапните.
http://www.chambersz.com/news/399-zagorka" onclick="window.open(this.href);return false;
И тогава пак коментирайте по темата.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Profesore, почитател съм на Ариана,но новата стъклена бутилка както спомена по-горе един съфорумец си е чиста вода.При цялото ми уважение към Загорка ,тези хора не правят ли някакво предварително проучване как хората ще възприемат новия продукт. :cheers:
Стара Загора
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Компанията може да е европейска, обаче търговските й представители за града дори за дивия Ориент не стават...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

8O
Последно промяна от realprofesora на Пет Юли 22, 2011 17:33 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
Публикувай отговор