Кога опресниха маркировката?
-
nenoneno
- Потребител

Кога опресниха маркировката?
Видях наскоро да опресняват маркировката по Цар Симеон Велики до кръстовището на БКП - спирката срещу Офис1.
Някой сеща ли се кога беше това? Смисъл преди 25.07 или след 01.08.
Някой сеща ли се кога беше това? Смисъл преди 25.07 или след 01.08.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- Princo
- Старо куче медалист

Re: Кога опресниха маркировката?
Преди 25. 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- zvezda
- Потребител

Съвсем случайно на 23.07 направих няколко снимки точно в този район и на едната се вижда маркировката.
Не прилича да е опреснявана (макар да е доста светла снимката, се вижда, че някъде маркировката е по-изтъркана), а и мисля, че щеше да ми направи по-голямо впечатление и да го запомня.
24.07 е неделя и имам съмнения, че ще да е била опреснявана тогава, но знам ли.
http://www.picvalley.net/u/1697/8431167 ... Ou56AY.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Едит: Хммм, мислех си, че говориш точно за кръстовището на БКП, но като се зачетох, май имаш предвид някъде по встрани. И все пак мисля, че щях да запомня, ако го бях видяла, а оттогава не съм минавала. Евентуално утре ще видя дали ще ми направи впечатление, че нещо е било опреснено.
Не прилича да е опреснявана (макар да е доста светла снимката, се вижда, че някъде маркировката е по-изтъркана), а и мисля, че щеше да ми направи по-голямо впечатление и да го запомня.
24.07 е неделя и имам съмнения, че ще да е била опреснявана тогава, но знам ли.
http://www.picvalley.net/u/1697/8431167 ... Ou56AY.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Едит: Хммм, мислех си, че говориш точно за кръстовището на БКП, но като се зачетох, май имаш предвид някъде по встрани. И все пак мисля, че щях да запомня, ако го бях видяла, а оттогава не съм минавала. Евентуално утре ще видя дали ще ми направи впечатление, че нещо е било опреснено.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Кви маркировки ,кви 5 лева бе братя.Днес жена ми замина за Норвегия и ей ся ми прати 2-3 снимки от там ...ем няма нищо общо с БГ.То маркировки ,то асфалти.Направо сме в киреча мнооогоооооо.Ебати скапаната държава нещастна със скапаните насрани копелета дето живеем в нея сме ние.Не виждам по-големи злетаци от нас.
Сутринта на летището в София на терминал 2(новия) тоалетните бяха ...щях да повърна-от 3 писоара 2та бяха зачулени с черен найлон(демек -не работим батка , пробвай в третия) и въпреки тва някой се беше изпикал в тях.Майкооо ква смръдня ....Излиза жена ми от дамската WC и аз я питам:Муцка, как е женската тоалетна , а тя вика "Мани , мани..ужас".
Е тва е момци.Тука в лайната ще ни мине живота.Докати ги гълтаме ..... преглъщайте с бира
Наздраве компанията !Малко снимки и вие да се подразните.
http://imageshack.us/g/3/12082011099.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Kво става ве -няма дупки, прясна маркировка навсякъде.Брех маа му стара как го правят тее Норвежци ве мама им селска.
И наща магистрала София.......там докъдето стига....ш Алооо ква магистрала ве путка майна, на кое викаш магистрала, на таа мрежа от кърпежи ли ве.Ми те тарикатите по """магистралата""" карат в аварийната лента щото е най-гладка.Лелеее направо се разсъних сутринта яко.
Кви сме ний ве .Престъпници ли сме , лоши ли сме , хора ли сме убили, или деца сме изнасилвали , че ни карат да живеем по този начин.Какво лошо сме направили.Плащам си данъците -колкото кажат.Спазвам законите -както са писани.А насреща какво -ПЛАНИНА ОТ ЛАЙНА.
Извинете , но страшно се дразня като видя как живеят нормално останалите хора по света.
Ще става и по-лошо защото жена ми ще остава за доста време и тези снимки няма да са последните.
Господи спаси душите ни!
P.S. Вижте ги тези смешници Норвежците ве ми те са наполовината от нас Великите Българи и на всичкото отгоре изостаналите селяни Норвежци ги управлява още цар.Представяте ли си колко са изостанали.
http://europa.eu/about-eu/countries/oth ... dex_bg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
и мизерната им Норвежка крона струва колкото четвъртинка ...дори по-малко от четвъртинка от нашия велик БГ ЛЕВ.
Да се смееш ли да плачеш ли.
Сутринта на летището в София на терминал 2(новия) тоалетните бяха ...щях да повърна-от 3 писоара 2та бяха зачулени с черен найлон(демек -не работим батка , пробвай в третия) и въпреки тва някой се беше изпикал в тях.Майкооо ква смръдня ....Излиза жена ми от дамската WC и аз я питам:Муцка, как е женската тоалетна , а тя вика "Мани , мани..ужас".
Е тва е момци.Тука в лайната ще ни мине живота.Докати ги гълтаме ..... преглъщайте с бира
Наздраве компанията !Малко снимки и вие да се подразните.
http://imageshack.us/g/3/12082011099.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Kво става ве -няма дупки, прясна маркировка навсякъде.Брех маа му стара как го правят тее Норвежци ве мама им селска.
И наща магистрала София.......там докъдето стига....ш Алооо ква магистрала ве путка майна, на кое викаш магистрала, на таа мрежа от кърпежи ли ве.Ми те тарикатите по """магистралата""" карат в аварийната лента щото е най-гладка.Лелеее направо се разсъних сутринта яко.
Кви сме ний ве .Престъпници ли сме , лоши ли сме , хора ли сме убили, или деца сме изнасилвали , че ни карат да живеем по този начин.Какво лошо сме направили.Плащам си данъците -колкото кажат.Спазвам законите -както са писани.А насреща какво -ПЛАНИНА ОТ ЛАЙНА.
Извинете , но страшно се дразня като видя как живеят нормално останалите хора по света.
Ще става и по-лошо защото жена ми ще остава за доста време и тези снимки няма да са последните.
Господи спаси душите ни!
P.S. Вижте ги тези смешници Норвежците ве ми те са наполовината от нас Великите Българи и на всичкото отгоре изостаналите селяни Норвежци ги управлява още цар.Представяте ли си колко са изостанали.
http://europa.eu/about-eu/countries/oth ... dex_bg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
и мизерната им Норвежка крона струва колкото четвъртинка ...дори по-малко от четвъртинка от нашия велик БГ ЛЕВ.
Да се смееш ли да плачеш ли.
Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист

1 000 000 български шофъори. (То числото е по-голямо,ама да речем милион)
1 000 000 да плащат по 20 лв. данък и да дават по 67 лв. за годишна винетка,това са 87 000 000 лв. .С толкова пари колко ли пътища и маркировки могат да се направят ?! А реалната цифричка е в пъти по-голяма ...
1 000 000 да плащат по 20 лв. данък и да дават по 67 лв. за годишна винетка,това са 87 000 000 лв. .С толкова пари колко ли пътища и маркировки могат да се направят ?! А реалната цифричка е в пъти по-голяма ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
nenoneno
- Потребител

Ами нормално е. Принципно имането идва от някъде - едното поколение прави нещо, което оставя за другото, и така нататък. Градеж. Все хубави неща и тема в която сме експерти. На практика обаче, се получава обратното - единия вземал, другия живял за удоволствие напук на всички и всичко... и сега нямааа. Щото всички имат права и чакат да им се даде. Задълженията отпаднаха някъде при прехода.
И както казват японците - да си добър не е да направиш добро - трябва да го правиш всеки ден...
Да не дават пари. 1000000 човека да направят нещо добро за тази "скапана" държава. Всеки ден. За половин година ще стане друга държавата. И ще има и пример за подражание - ней като си пусна новините да гледам и слушам кой кой обрал или по кой стрелял.
Ще му обяснявам аз на моя син, че трябва да учи, да работи и да се държи възпитано, и той като излезе на вън и види какво става по улиците и какво правят хората... Ситуацията меко казано е безнадеждна , а переспективата трагична.
И както казват японците - да си добър не е да направиш добро - трябва да го правиш всеки ден...
Да не дават пари. 1000000 човека да направят нещо добро за тази "скапана" държава. Всеки ден. За половин година ще стане друга държавата. И ще има и пример за подражание - ней като си пусна новините да гледам и слушам кой кой обрал или по кой стрелял.
Ще му обяснявам аз на моя син, че трябва да учи, да работи и да се държи възпитано, и той като излезе на вън и види какво става по улиците и какво правят хората... Ситуацията меко казано е безнадеждна , а переспективата трагична.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
- nasenceto
- келеш

Хич не ги гледай скандинавците. Това са най социално отговорните народи. Не знам кофти времето ли им е израдил тоя манталитет или нещо друго, ама нямат стигане. Останал съм с впечатление, че колкото по-северн е едни нардод, толкова по социално ангажиран и работлив е и обратното. Вижте всички нации на ЮГ от паралела преминаващ през Рим що за стока са. Винаги съм казвал че това е границата между двете европи. Пък и да не забравяме че Норвегия е страната с най-висок стандарт в Европа от десетилетия. Освен това не са членки на ЕС и са един от най големите прозводители на петрол.
-
camron20
- Потребител

То една Унгария е в пъти по добре от нас,а ние говорим за Норвегия
.Още на влизане в родната граница ти става гадно и разбираш че нещо не е наред.Всичко е сиво и разхвърляно някак си.Не ми се говори просто.
- unia
- Начинаещ

- Обратна връзка:
Като каза маркировка като сме скъсаха на кормуване във Стз така се развиках на изпитваш с прозвището " Дългия " после осъзнах че той няма вина и както и да е та викам си аз във афект " ... няма маркировка къде да карам по средата ли?!... " и след 2 3 дни започна полагането на новата маркировка и пак в най пиковия час за движение... защо не я послагат нощем когато почти няма трафик?! в тази жега съхне бързо коли, тролеи, автобуси, хора, колички минават и след 2 седмици я няма?!
Dari Dji h2o
-
xdeath
- Новак

Като кацна самолета в София , и тръгнахме от летището , помислих че съм в страна от третия свят..... 
http://speedtest.net/result/1379098844.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SLeeK
- Потребител

ми ако беше слушала теоретика като е говорил така еunia написа:Като каза маркировка като сме скъсаха на кормуване във Стз така се развиках на изпитваш с прозвището " Дългия " после осъзнах че той няма вина и както и да е та викам си аз във афект " ... няма маркировка къде да карам по средата ли?!... " и след 2 3 дни започна полагането на новата маркировка и пак в най пиковия час за движение... защо не я послагат нощем когато почти няма трафик?! в тази жега съхне бързо коли, тролеи, автобуси, хора, колички минават и след 2 седмици я няма?!
- unia
- Начинаещ

- Обратна връзка:
SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е
моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех
Dari Dji h2o
- Princo
- Старо куче медалист

Честно казано,доста слабо ме интересува дали си изписала 100,200,300 листа,когато си на пътя ...unia написа:SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е
моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- unia
- Начинаещ

- Обратна връзка:
с BMW-то се движа по сигурно от Мерцедес автоматик но се справям някак сиPrinco написа:Честно казано,доста слабо ме интересува дали си изписала 100,200,300 листа,когато си на пътя ...
Dari Dji h2o
- Princo
- Старо куче медалист

Тва последното не знам що го каза ...
Като цяло оспамихме темата с глупости,нека модераторите я поразчистят ...
Като цяло оспамихме темата с глупости,нека модераторите я поразчистят ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...