акт за музика
- besniaa
- Старо куче медалист
акт за музика
Някой знае ли колко пари е акт за усилена музика ? И как се плаща ?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- nasenceto
- келеш
Re: акт за музика
На мен ми бяха правили такъв, ама преди години. Беше 100 кинта и се плаща в банка. Тогава банката беше тази зад Дръмса, не и помня името. На работа пристигна писмо от агенцията по вземанията (май така се казваше тогава), което разпореждаше или да си платя акта доброволно или да ми бъде запорирана сума от заплатата с този размер. Сега с тея нароили се съдя изпълнители, предополагам е още по бързо и безкомпромисно...
-
- Потребител
Мисля че първия път те предопреждават и при втори път отнасяш глобата поне преди беше така 

- nasenceto
- келеш
Зависи от ченгетата. Ако решат могат да глобят от първия път, въпреки че не знам как е по закон (преди имаше задължително предупреждение). Във Варна преди 6-7 години също са ни писали акт (Студентски години... а работеше само един Юност и бяхме 4 души в 11.15 вечерта). Тогава ченгетета ни казаха че според заповед на варненския кмет, предупреждение не се прави а направо се глобява.
-
- Потребител
Може и така да е вече но мисля че глобата беше 50 лв при втори път 100 

- besniaa
- Старо куче медалист
Няма предупреждение - звъннаха и писаха акта, музиката не беше много силна, но това няма значение вече... Да чакам някъде да получа нещо или да ходя аз да питам ?
- realprofesora
- Старо куче медалист
Имало наредба и да не се употребява алкохол на обществени места.Няма да можеш да седнеш по 1на бира пред блока с комшията да изпиете.
Popopopopo
-
- Потребител
Тази наредба едвали важи тукаrealprofesora написа:Имало наредба и да не се употребява алкохол на обществени места.Няма да можеш да седнеш по 1на бира пред блока с комшията да изпиете.

-
- Потребител
- Обратна връзка:
от 50 до 250 лв ,чакаш да излезне акта ,те ще те уведомят
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
А ако не излезеш? Тогава какво става?
-
- Старо куче медалист
Как така от първия път са писали акт . Поне при мен идват да ме предупредят 1 път втори и на третия вече пишят акт . Пари не са получили както тукашните така и габровските полицаи от мен за написания акт. До сега не са ми ги изисквали по никакъв начин . А имам работи на мое име но в данаците не фигурират тези актове. Така че не мисля да плащам нищо още повече че някъв дъртак от блока му е на криво и ми е извикал полицаите . 

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- besniaa
- Старо куче медалист
Да бе, много тъпо.. Уж се имам със съседите от входа, нямам против ако на някой му е била силна музика да звънне и да каже - ще намаля.. Още повече, че аз самия не обичам музика, при която не се чува разговор между хората на масата... А иначе по темата - днес питах един полицай и един адвокат за това и двамата казаха, че ако напиша възражения в срок - почти сигурно акта ще отпадне.niggaz_nature написа:Как така от първия път са писали акт . Поне при мен идват да ме предупредят 1 път втори и на третия вече пишят акт . Пари не са получили както тукашните така и габровските полицаи от мен за написания акт. До сега не са ми ги изисквали по никакъв начин . А имам работи на мое име но в данаците не фигурират тези актове. Така че не мисля да плащам нищо още повече че някъв дъртак от блока му е на криво и ми е извикал полицаите .
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Срока по принцип е 3 дни
- besniaa
- Старо куче медалист
Да, именно... Утре ще отида да видя какво ще стане и пак ще пиша