акт за музика

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

акт за музика

Мнение от besniaa »

Някой знае ли колко пари е акт за усилена музика ? И как се плаща ?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: акт за музика

Мнение от nasenceto »

На мен ми бяха правили такъв, ама преди години. Беше 100 кинта и се плаща в банка. Тогава банката беше тази зад Дръмса, не и помня името. На работа пристигна писмо от агенцията по вземанията (май така се казваше тогава), което разпореждаше или да си платя акта доброволно или да ми бъде запорирана сума от заплатата с този размер. Сега с тея нароили се съдя изпълнители, предополагам е още по бързо и безкомпромисно...
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

Мисля че първия път те предопреждават и при втори път отнасяш глобата поне преди беше така :wink:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Зависи от ченгетата. Ако решат могат да глобят от първия път, въпреки че не знам как е по закон (преди имаше задължително предупреждение). Във Варна преди 6-7 години също са ни писали акт (Студентски години... а работеше само един Юност и бяхме 4 души в 11.15 вечерта). Тогава ченгетета ни казаха че според заповед на варненския кмет, предупреждение не се прави а направо се глобява.
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

Може и така да е вече но мисля че глобата беше 50 лв при втори път 100 :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Няма предупреждение - звъннаха и писаха акта, музиката не беше много силна, но това няма значение вече... Да чакам някъде да получа нещо или да ходя аз да питам ?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Имало наредба и да не се употребява алкохол на обществени места.Няма да можеш да седнеш по 1на бира пред блока с комшията да изпиете.
Popopopopo
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

realprofesora написа:Имало наредба и да не се употребява алкохол на обществени места.Няма да можеш да седнеш по 1на бира пред блока с комшията да изпиете.
Тази наредба едвали важи тука :lol: като гледам вечерно време всеки си порка на вънка а куките не обръщат никакво внимание :D
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

от 50 до 250 лв ,чакаш да излезне акта ,те ще те уведомят
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

А ако не излезеш? Тогава какво става?
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Как така от първия път са писали акт . Поне при мен идват да ме предупредят 1 път втори и на третия вече пишят акт . Пари не са получили както тукашните така и габровските полицаи от мен за написания акт. До сега не са ми ги изисквали по никакъв начин . А имам работи на мое име но в данаците не фигурират тези актове. Така че не мисля да плащам нищо още повече че някъв дъртак от блока му е на криво и ми е извикал полицаите . :lol:
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

niggaz_nature написа:Как така от първия път са писали акт . Поне при мен идват да ме предупредят 1 път втори и на третия вече пишят акт . Пари не са получили както тукашните така и габровските полицаи от мен за написания акт. До сега не са ми ги изисквали по никакъв начин . А имам работи на мое име но в данаците не фигурират тези актове. Така че не мисля да плащам нищо още повече че някъв дъртак от блока му е на криво и ми е извикал полицаите . :lol:
Да бе, много тъпо.. Уж се имам със съседите от входа, нямам против ако на някой му е била силна музика да звънне и да каже - ще намаля.. Още повече, че аз самия не обичам музика, при която не се чува разговор между хората на масата... А иначе по темата - днес питах един полицай и един адвокат за това и двамата казаха, че ако напиша възражения в срок - почти сигурно акта ще отпадне.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Срока по принцип е 3 дни
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Да, именно... Утре ще отида да видя какво ще стане и пак ще пиша ;)
Публикувай отговор