Тракия кабел

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Тракия кабел

Мнение от sawo »

Както виждаш от спирания на интернета никой не е застрахован :) При условие, че цели квартали нямат интернет, сайта им не работи и най-вероятно цялата апаратна е спряла какво очакваш да легнат да спят до понеделник ли? :) Ако беше спрял само у вас чакай някой да дойде да оправя в събота вечер... странно че проблем със захранването ще спре интернета в целия град, по принцип във всички апаратни трябва да има доста сериозен UPS все пак нашите ЕВН обичат да правят глупости и никога не се знае какво ще стане :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Цялата апаратна явно беше угаснала, щото и кабелна нямаше. Ама Тракията в отношения на реакция састрахотни. Няма събота, няма неделя. И не ги мързи да пишат по форумите си.
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

nasenceto написа:Цялата апаратна явно беше угаснала, щото и кабелна нямаше. Ама Тракията в отношения на реакция састрахотни. Няма събота, няма неделя. И не ги мързи да пишат по форумите си.
И аз съм на същото мнение :cheers: :wink:
TheDevil
Новак
Новак

Мнение от TheDevil »

sawo написа:И 200 да са, колко ще гледаш от тях... Аз бих се пуснал на Bulsatcom, в момента сме на тях, за мен си съм пуснал HD пакета с HD приемника - има hdmi изход.
Аз също съм на Булсатком, макар и не на HD, но никога и не бих платил за тази глупост, тъй като телевизора ми е вързан със компютъра с лан и спокойно си гледам 1080p филмчета изтеглени практически безплатно (10 лева за БТК АДСЛ :р). Но липсата на TLC(бившето Discovery Travel and Living) нема да я прежаля, както и това че ми искат 10 лева отгоре за HBO, при положение че Тракия Кабел го предоставят на всички абонати очевидно.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

На мен телевизора и монитора са ми едно и също така че даже от лан нямам нужда, но все пак става дума за HD ТЕЛЕВИЗИЯ, то е ясно че винаги може да си теглиш филми и да гледаш, но просто не е същото. Например аз се пуснах заради Discovery HD, някой може да иска Планета HD ( :lol: ) и т.н.
Другото което е, откакто ТВ и монитор са ми на едно ТВ почти не гледам и се чудя дали да не махам нацяло този приемник като изтече договора... в iptv.bg има почти всичко което евентуално би ми потрябвало ако хукна да гледам ТВ.
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Остава ти тази песен любовна. Друго е да се опънеш да дивана и на голям екран да си гледаш някой мач и то в ХД.
Усещането е много по-различно отколкото на монитор.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Стаята е малка, монитора е "24 DELL с матрица, за която повечето телевизори до 2000лв могат само да мечтаят и то в най-смелите си мечти... Диван имам ама предпочитам от леглото да си зяпам :)
Който е фен новите "30 и те са доста прилични :cheers:
Честно казано аз се радвам повече на звука - 505W RMS 5.1 позиционирани в 12 квадрата стая правят всичко уникално по-приятно за гледане отколкото само един голям телевизор - казвам го от личен опит.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

sawo : вземи ме у вас да живея
това в кръга на майтапа. :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
martin_sz
Новак
Новак

Мнение от martin_sz »

каква е реалната скорост на интернета?
обявените скорости примерно са 24Mbit, 36Mbit, но в повечето случаи това е максималната скорост, която евентуално може да се постигне, а реалната е по-ниска
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

обявените скорости примерно са 24Mbit, 36Mbit, но в повечето случаи това е максималната скорост, която евентуално може да се постигне, а реалната е по-ниска
Това е реалната скорост, която получаваш
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Нещо да не са намалили тарифите си ? Тъй като гледам сайта им май...
PcTuninG
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от PcTuninG »

Тарифите са същите като преди скоростите нагоре има вече и 12 лв нет :D
Изображение
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Та за 2 телевизора и 24 мб нет платих 30 лв , а сега в сайта им гледам 25 лв пише.
Та ?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ти говориш за цени, той за скорости.
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

sawo написа:Ти говориш за цени, той за скорости.
Въпрос на гледна точка :) ще видим другия месец колко ще платя. Тъкмо се колебаех дали да ги сменям сега може да ме затруднят в решението.
Публикувай отговор