Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?

Мнение от realprofesora »

nenoneno написа:Динко, сега е момента да сложиш в подписа и "обучава млади шофьори" :mrgreen:
Знае ли пък човек...

Опитвам се да си го представя това...едната ръка на ръчната, другата на врата на младежа... :lol: :lol: :lol:
Ха ха ..няма такова нещо, просто с едната ръка се държа здраво с другата се ...кръстя :lol: :lol:
Popopopopo
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

Моят съвет е наистина да си намери една жигула или москвич да пробва на руска машина и после да се качи на друга кола и ще усети разликата веднага .Ако се научи на руска машина после няма да има проблеми с другите коли,казвам го от личен опит.Вече от 11 годинки имам книжка не съм профи шофьор но имам натрупани доста км .
cover1987
Новак
Новак

Мнение от cover1987 »

аз съм съгласен да ти помогна, все пак си спомням какво беше като се явявах на шофьорските курсове, беше голям зор наистина, всеки има нужда от малко помощ, не знам дали си намерил някой, ако не ми пиши на скайп, ще се разберем нещо. cover1987 :D
rUMENcho
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от rUMENcho »

Shadow написа:Моят съвет е наистина да си намери една жигула или москвич да пробва на руска машина и после да се качи на друга кола и ще усети разликата веднага .Ако се научи на руска машина после няма да има проблеми с другите коли,казвам го от личен опит.Вече от 11 годинки имам книжка не съм профи шофьор но имам натрупани доста км .
хахах мен татко ме научи на нашата жигула да карам. Ноо бях малък :) доста преди да навърша 18 години и да взема книжка. Дори се случи веднъж когато си тръгвахме от село (обикновено по тези пътища ни учеше да караме с брат ми) (беше по изборно време) и след едното село имаше полицаи и ни спряха ... хаха, а аз бях на 16 пфф :) . Слава на Бог де, проявиха разбиране и просто се сменихме зад волана .. без да направят проблем.

Така че внимавайте с тези самоволни ученки :) най-добре на полигон го направете :P
Новини от Стара Загора и региона - http://www.StaraZagora.biz
Публикувай отговор