Ха ха ..няма такова нещо, просто с едната ръка се държа здраво с другата се ...кръстяnenoneno написа:Динко, сега е момента да сложиш в подписа и "обучава млади шофьори"![]()
Знае ли пък човек...
Опитвам се да си го представя това...едната ръка на ръчната, другата на врата на младежа...![]()
![]()
Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: Желаещ да покараме заедно зрещу заплащане?
Popopopopo
-
Shadow
- Потребител

Моят съвет е наистина да си намери една жигула или москвич да пробва на руска машина и после да се качи на друга кола и ще усети разликата веднага .Ако се научи на руска машина после няма да има проблеми с другите коли,казвам го от личен опит.Вече от 11 годинки имам книжка не съм профи шофьор но имам натрупани доста км .
-
cover1987
- Новак

аз съм съгласен да ти помогна, все пак си спомням какво беше като се явявах на шофьорските курсове, беше голям зор наистина, всеки има нужда от малко помощ, не знам дали си намерил някой, ако не ми пиши на скайп, ще се разберем нещо. cover1987 
-
rUMENcho
- Начинаещ

- Обратна връзка:
хахах мен татко ме научи на нашата жигула да карам. Ноо бях малъкShadow написа:Моят съвет е наистина да си намери една жигула или москвич да пробва на руска машина и после да се качи на друга кола и ще усети разликата веднага .Ако се научи на руска машина после няма да има проблеми с другите коли,казвам го от личен опит.Вече от 11 годинки имам книжка не съм профи шофьор но имам натрупани доста км .
Така че внимавайте с тези самоволни ученки
Новини от Стара Загора и региона - http://www.StaraZagora.biz