xilix написа:Само ще споделя, един случай, с познат, който отишъл при шефа си, големия бос, с молба, да му вдигне заплатата, поне малко! Работел за около 350 лв на месец, включая и нощни смени. Отговорът на шефа му бил - идвай да работиш събота и неделя, и така ще си качиш заплатата!?!
Как ще го характеризирате този отговор?
Мисля, че е време, да се говори с имена, а не само така - един казал, друг чул, и прочие... Името на този "печен" работодател е Росен Трендафилов, фирмата е Треком 21, или нещо подобно, намира се в бившия завод Мебел! Негова е и фирмата Ромил, находяща се в бившия Берое! Но този селски тарикат далеч не е някакво сензационно изключение, същите са и мутри като Дечо Колев (Металик, Ида, и Енергоремонт-Гълъбово) Стоян Вълчев(Техноинвест Инженеринг), Ирина Динева(Загора холдинг, Хранинвест-ХМК) Антон Андронов(Загора холдинг, Пресков) Митко Динев(Загора холдинг, Прогрес), Михаил Михайлов(Михайлов-инженеринг), Росен Димоларов(Елник-машини), и доста други! Ако някой друг желае, нека допълни този списък, нека всички ги знаем!
PS: Димоларов и на мен ми виси с един пари за един проект от преди почти година. Все обещава, че ще ми плати, да видим до кога.
PS2: Честит нов президент и нова местна власт. Дано не са безпаметни като досегашното управелние в ролята на С Танчев.