ksdh
И май пак за бан ревеш.
Много мразя някой в спор да ми приписва своите недъзи. Моите постове до един са подплътени с аргументи. Провери! (ако намериш - цитирай). Нито ЕДИН от твоите, обаче не е! (Покажи ми поне ЕДИН такъв!!) Шамана се опитваш да бъдеш ти, защото налагаш накакви алюзии само чрез безспирното им повтаряне. То вярно, че всяка лъжа повторена повече от два пъти става истина, ама щом нямаш аргументи, доводи и факти, само тва ти е варианта. Наистина се видя кой колко знае и може и ти определно не си от тях

Еталоните ги поставяш ти съобразно своята личност и ти цитирах точно поста, в който го правиш. Населението е награмотно според твоите думи, щом толкова не си е отворило очите за твоята истина и тага не е прогледнало да види МЕГА конспирацяиата видяна от теб. Относно ролята на държавеата - изключително бос си и си толкова далеч от тея неща, че имам чуство че си проспал 20-на години, щото нещата се промениха значително.
Айде LOCK, DELL и BAN на нащия стар познат и "любимец" за опит отново да влезе във форум от който е гонен няколко пъти.
PS: АКО мислиш да ми отговаряш, нека да е ТОЧНО по написаното в този пост. НЕ започвай с лични нападки и НЕ влизай в странични теми!!!