Наблюдения от изминалите избори...

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Наблюдения от изминалите избори...

Мнение от nasenceto »

xilix написа: И точно най-будните и грамотни хора гласуваха най-малко, сам се сети защо? И как определяш нивата на грамотност и образованост, по себе си ли? Дай тогава да те вземем за еталон, ставаш смешен!
Toва по твоя еталон ли? Много мразя да ми отговаря на въпрос със въпрос или с отговори като "сети се защо" и "нали се сещаш". Ми не. Не се сещам, а 2 от 3 твои отговора (не визирам само последния пост) е такъв. nenoneno е прав - темата се изчерпва. С демагогстване можем до безкрай.

"най-будните и грамотни хора гласуваха най-малко" :lol: :lol: Та това си е оксиморон, както и да го погледнеш.
Последно промяна от nasenceto на Пон Окт 31, 2011 21:38 pm, променено общо 1 път.
rUMENcho
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от rUMENcho »

Пф .. прочетох 3 4 поста и стигнах до 1 обобщаващ ги извод: За българина угодия няма! Той и на бялото може да каже черно (не правете никакви асоциации с хора .. просто такъв е израза). Споровете (то наистина са си баш спорове) са абсолютно излишни. Нито единия може да убеди другия в нещо нито другия може да убеди единия с нещо. Факт е, че и златна да я направят България :) пак ще има хора които да кажат: "златна, златна, ама не е 24 карата" ... манталитета си е манталитет ;)
Новини от Стара Загора и региона - http://www.StaraZagora.biz
Аватар
xilix
Новак
Новак

Мнение от xilix »

Явно спорът( ако наистина е имало спор), наистина се изчерпва! Просто някои хора не говорят с аргументи, факти и доводи, а се опитват да шаманстват, и правят гениални заключения! Но то си е за тях, видя се, кой какво знае и може! Един обявява 80% от населението за необразовани, а себе си за еталон в това отношение, друг пък не знаел, че държавата може да регулира някои пазарни механизми, и т.н., за какво да говорим изобщо повече?
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Каквото искаш си мисли и пиши, ама въздържай се малко да даваш определения на хора, които не познаваш. Единия, другия, третия... Усещаш ли как почваш да излизаш от добрия тон, освен клишетата и демагогията?
Ставаше въпрос за изборите за президент и местна власт, не за апокалипсис.
Разликата в мненията не е повод за подобни писания. Както ти казах по горе - не става ясно какво точно искаш, нито пък е уместно да ми правиш подобни агитации тук.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
xilix
Новак
Новак

Мнение от xilix »

nenoneno написа:Каквото искаш си мисли и пиши, ама въздържай се малко да даваш определения на хора, които не познаваш. Единия, другия, третия... Усещаш ли как почваш да излизаш от добрия тон, освен клишетата и демагогията?
Ставаше въпрос за изборите за президент и местна власт, не за апокалипсис.
Разликата в мненията не е повод за подобни писания. Както ти казах по горе - не става ясно какво точно искаш, нито пък е уместно да ми правиш подобни агитации тук.

Какви определения, да съм казал нещо невярно? Защо никой друг не реагира на онзи "еталонния", дето обявява всички за необразовани? Е, ако се имаш за необразован, твоя си работа, свободен дух си, но аз не се имам за такъв, при все, че не съм гласувал за ГЕРБ! Нещо да кажеш по въпроса?

П.С. Между другото, никъде не правя агитация, а и изборите вече минаха, това го прави един друг субект, но явно не ти стиска да го кажеш! :?:
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

xilix написа: Нещо да кажеш по въпроса?
Имай се ако щеш за фолкзвезда.
От нас кажи какво искаш?
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksdh
И май пак за бан ревеш.
Много мразя някой в спор да ми приписва своите недъзи. Моите постове до един са подплътени с аргументи. Провери! (ако намериш - цитирай). Нито ЕДИН от твоите, обаче не е! (Покажи ми поне ЕДИН такъв!!) Шамана се опитваш да бъдеш ти, защото налагаш накакви алюзии само чрез безспирното им повтаряне. То вярно, че всяка лъжа повторена повече от два пъти става истина, ама щом нямаш аргументи, доводи и факти, само тва ти е варианта. Наистина се видя кой колко знае и може и ти определно не си от тях :lol: Еталоните ги поставяш ти съобразно своята личност и ти цитирах точно поста, в който го правиш. Населението е награмотно според твоите думи, щом толкова не си е отворило очите за твоята истина и тага не е прогледнало да види МЕГА конспирацяиата видяна от теб. Относно ролята на държавеата - изключително бос си и си толкова далеч от тея неща, че имам чуство че си проспал 20-на години, щото нещата се промениха значително.

Айде LOCK, DELL и BAN на нащия стар познат и "любимец" за опит отново да влезе във форум от който е гонен няколко пъти.

PS: АКО мислиш да ми отговаряш, нека да е ТОЧНО по написаното в този пост. НЕ започвай с лични нападки и НЕ влизай в странични теми!!!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не му умръзна на тоз човек... Явно има някакво психично разстройство и това си е...
rUMENcho
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от rUMENcho »

Едни се хранят със храна, други с чуждото внимание :)
Новини от Стара Загора и региона - http://www.StaraZagora.biz
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

rUMENcho написа:Едни се хранят със храна, други с чуждото внимание :)
:lol: :cheers: добре го каза...
Публикувай отговор