E вляво от касите -фризера на Загорка , нямаше ли в наличност?nasenceto написа:Снощи в Бунарчето жената реши да я пробва и след първата странна глътка... й хареса много. Аз бира не пия, ама реших и аз да опитам и останах с много приятно впечатлние от вкуса. Днес дори гледам я търси да я купи в Кауфланд, ама не я продаваха там.
Загорка Резерва - впечатления
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Загорка Резерва - впечатления
Popopopopo
- nasenceto
- келеш
Бая се въртях, ама ня видях...
-
- Новак
На мен ми допадна, макар че не я приемам като бира ...но не е лошо за сезона на тъмните питиетаnasenceto написа:Снощи в Бунарчето жената реши да я пробва и след първата странна глътка... й хареса много. Аз бира не пия, ама реших и аз да опитам и останах с много приятно впечатлние от вкуса. Днес дори гледам я търси да я купи в Кауфланд, ама не я продаваха там.

-
- Новак
има в Пикадилиnasenceto написа:Бая се въртях, ама ня видях...

- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Общо взето сия цоцам вече с кеф. 

-
- Новак
Специално се регистрирах в този форум, за да дам моето мнение. Дълбоко съм разочарован от Загорка Тъмно 2011, която трудно бих нарекъл "Бира". Има вкус на газирано старо вино в което е добавено над 70% безалкохолно от типа на Етър дето го пиехме преди години. Но да я нарека Бира- НЕ! Тотален боклук според мен. Че се и прецаках да купя два стека от Метро. Снощи изхвърлих 11 бутилки и половина на боклука. Абсолютно не става за пиене. Оценка по скалата от 0 до 10- давам и кръглата 0.
- nasenceto
- келеш

Че кой те би по главата да купуваш два стека без даже да си я пробвал. Най-малкото на етикета пише че е с есенция на горски плодове

Щом СПЕЦИАЛНО си се регистрирал, по ми мязаш да си агент на конкурентните марки.
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:

- spiralkinda
- Потребител
Определено няма да завторя. 

- realprofesora
- Старо куче медалист
Tъй като си пишеш , сам вярваш ли си.frozen_flames написа:Специално се регистрирах в този форум, за да дам моето мнение. Дълбоко съм разочарован от Загорка Тъмно 2011, която трудно бих нарекъл "Бира". Има вкус на газирано старо вино в което е добавено над 70% безалкохолно от типа на Етър дето го пиехме преди години. Но да я нарека Бира- НЕ! Тотален боклук според мен. Че се и прецаках да купя два стека от Метро. Снощи изхвърлих 11 бутилки и половина на боклука. Абсолютно не става за пиене. Оценка по скалата от 0 до 10- давам и кръглата 0.
1во и да вземеш 2 стека е доста странно.
2ро и да не ти е харесала, как си я изхвърлил , като можеше да я дадеш на някой.
Разправяй ги на шапката ми .Трева не пасем.....И пак се регистрирай във форума , че кажи нещо да ти хванем вяра, мамун.
Popopopopo
- nasenceto
- келеш
Aко все пак наистина го е направил, явно не му е много умствения багаж. Т.е. и в двата случая не е.
п22

п22
-
- Потребител
Много повърхностен и недодялан начин да се направи антиреклама. Тези да ги разправяте на бабите на село, по форумите хората са виждали 2 и 200.
Просто не се прави така, май на маркетинговият отдел на фирмата, пуснал този пост, са му орязали бюджета и се налага да наема ниско платени начинаещи кадри, дето са пропускали уроците в университета, киснейки по кафенетата.
Просто не се прави така, май на маркетинговият отдел на фирмата, пуснал този пост, са му орязали бюджета и се налага да наема ниско платени начинаещи кадри, дето са пропускали уроците в университета, киснейки по кафенетата.
-
- Потребител
Мнението ми е,че който е решил да я опитва,да не сяда с нагласата,че ще пие бира.
Лично на мен ми харесва и ще сия пия с кеф,ароматна,леко газирана и с нов вкус на ...боровинка
профи,много ми е чудно(странно)кога подписа тая декларация!?!
не се заяждам!
'щот аз не съм
Лично на мен ми харесва и ще сия пия с кеф,ароматна,леко газирана и с нов вкус на ...боровинка

профи,много ми е чудно(странно)кога подписа тая декларация!?!

'щот аз не съм

- PTS
- Модератор
Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има.
За малките магазини да не говорим...

- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ами и аз съм в София и във всеки магазин в квартала я има, даже в гаражното до блокаPTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има.За малките магазини да не говорим...