Интернет на Булсатком

Всичко свързано с град Стара Загора.
Заключено
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Re: Интернет на Булсатком

Мнение от spiralkinda »

Странно днес ми звъняха уж от бившата Нет Груп, към които бях се вързал за 1-2 месеца, на единия телефон за да ми промотират булсаткомския интернет, а много добре помня, че им бях оставил друг номер. 8O :lol:
Madness
Новак
Новак

Мнение от Madness »

spiralkinda написа:Странно днес ми звъняха уж от бившата Нет Груп, към които бях се вързал за 1-2 месеца, на единия телефон за да ми промотират булсаткомския интернет, а много добре помня, че им бях оставил друг номер. 8O :lol:

А заявката за включване от този телефон(GSM) ли беше,или от друг ????
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

точно от друг 8O и като се изключих ми звъняха да ме разубеждават и що съм се отказал, на другия номер. :lol:
Точно днес ми се обадиха на вивакомския номер за да ми кажат, че нет груп е вече към булсатком и ми промотираха някакви тарифи, аз пък бях по средата на нещо друго и гледах да ги разкарам. Не им потърсих сметка откъде на къде ми имат този номер, при положение, че съм оставил глобулски.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Може да си го оставял из нейде ако имаш ТВ при тях нещо такова?
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

ми не, единствено този вивакомски номер го имаха няколко пича от CTC към личните си номера, нека да оставим тази "мистерия" така :lol: :cheers: . Между другото от няколко дни връзката стана още по-добра и онова мнение за тубата не върви вече. :)
navi
Новак
Новак

Мнение от navi »

Някой може ли да ми каже кои квартали покрива в момента оптичния интернет на Булсатком?
Живея на Ангел Кънчев 79.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Някой път бавно зарежда от сайтове като youtube, но иначе интернета е много добър и тази промоция - плащаш три, получаваш пет е идеална.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Аз съм на 94Mps... обаче през Wi-Fi-то на лаптопа повече от 28-29Mps не вдига, толкова си може картата на машинката... и клип на 1080p ми го зарежда без проблеми... Току що пробвах с трейлъра на Стар Трек. Дано не се прецака и си остане все така добър,че гледам все "реват" тук и там...

p.s. Само да е посмял някой да ме прокълне... :spank: :angry:
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Вземи си n рутер (стига и картата ти да е n), TP-Link имат евтини модели :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Бая пари ще дадеш за рутер да ти мята през 1 стая 100мбита....
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Може и да не е чак 100, ама на телефона си правя 20mbit от speedtest от другия край на панелен апартамент с TL-WR740N който е дори с една антена:)
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

От към 4 години поне, съм с Linksys-WRT160N ver.1 от първите е. Не мога да мина на n-стандарта заради принтера. При mixed мрежа с USB Wi-Fi на n150, лаптопа пък се "връзва" макс. на 65 мегабита. Трябва да мина на Network mode Wireless N-Only и Wide chanel 40MHz за да се закачи на 135 мегабита през стените, тогава пък ми умира принтера, телефона, на жената лаптопа... и то само за да ми "хвърчи" на мен лаптопа. Правил съм проби вече. Иначе с кабела си "хвърка" настолното РС. Сега ме ровичка "отвътре" да пробвам DD-WRT или OpenWrt, може и да се "сбързи" лекичко... Както съм в отпуск и имам време за "глупости"... най-много да го "уморя" и да взема нов после, ако не успея да го "съживя". :lol:
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Madness
Новак
Новак

Мнение от Madness »

Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Да запитам ползващите интернет от Булсатком как им е поддръжката . Като се скапи нета и им звъните след колко време отреагират ?
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Ами... на мен не ми се е скапвал... Ако не броим 2-рата седмица от както минах на тях. След 10 мин. слушане на мелодийка и "моля изчакайте" на националния им номер, с което ме набутаха с 2,40лв., обяснението бе "прехвърляне на мрежите"... и след около час тръгна.... Точно след като взеха CTC... От тогава "да чукна на дърво" все си върви...
Заключено