Въпроса е не дали, а къде по-точно работиш във M-telNirvana написа:Ами, цялото това мое мнение идва от това, че М-тел не купуват пазара си както останалите правят подарявайки на всеки телефони и лаптопи. Всичко е замазване на положението при Вива и Глобул, само и само да дръпнат по-леко напред с бройка, а не с качествена услуга.
М-тел (като не визирам франчайза им) винага са се стремяли да задържат клиентите си по-скоро чрез качествено обслужване, добри оферти и т.н. Разбира се клиенти натрупали години като лоялни клиенти си получават заслужени бонуси, подаръци (говоря за физически лица). Бизнес абонатите са презадоволени с тарифни планове и подаръци, там не коментирам! Много ми е странно как за толкова кратко време от 3 месеца всички се настроиха негативно към най-добрия оператор, при условие, че тази промяна е направена за добро, за по-добро обслужване на клиентите и много други (говоря за смяна на платформата им).
Като цяло би било добре да се стремят към задържане на сегмент "Физически лица", защото това са не малко хора. Общо за миналата година картите в М-тел бяха 14 млн. при населесени 7,5 млн. души (физическите бяха около 6 млн.)
Да не забравяме и новите скорости, които влизат при тях (LTE - до 140 мегабита - декем 4G мрежа), което за момента, а и за следващите години няма да има аналог.
Относно Булсатком-а си мисля, че ще стане като с "качествената услуга" на Blizoo... дето я няма! Просто е невъзможно да изградят станции като на нормален оператор. Може да наемат тук-там нещо, но няма да поддържат голяма територия. Нека си закачат чинийките и по-кротко...

Например много се съмнявам да си имаш дори бегла представа колко пари ще вложат Булсатком в 4G услугите си, едва ли дори Мтел имат. Логично предположение е обаче, че щом са платили 20 милиона български лева само за лиценз, едва ли просто "ще наемат тук-там нещо". Макс Телеком и 4G Ком пък платиха над 30 милиона, така че да се твърди, че следващите години нямало да има аналог е... доста оптимистично от гледна точка на Мтел

Откакто съм се махнал от Мтел, дори за секунда не съм помислял да се върна при тях, или пък да сменя сегашния си оператор - Виваком (явно доста добре ми замазват очите вече втора-трета година, но ако станат собственост на TA и тръгнат по пътя на Мтел и те си заминават). Същото нещо важи и за всички познати и приятели, които са се махнали от Мтел и са отишли другаде.
Как можа да стигнеш до нелогичния извод, че мтел имали много качествена услуга, а другите оператори само замазвали положението, в предвид, че на мтел месеци наред системата за плащания не им работеше, усложниха живота на милиони клиенти и всеки ден хиляди жалби пристигаха в КЗП/КРС срещу тях. Жалби, за чието разглеждане плащаме пак самите ние от нашите данъци. Доста по-логично е да сравниш Мтел откъм качество с Blizoo, отколкото Булсатком, които дори не са стъпили още на този пазар

Не знам защо реши да агитираш за Мтел точно в тема за прехвърляне на номер...