Относно троловете и безкрайната им наглост

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Относно троловете и безкрайната им наглост

Мнение от nasenceto »

realprofesora написа:...
Велик си[/quote]
Хич не ме харесваш ... Аз пък нямам нищо против теб. Напротив, уважавам постовете ти.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

nasenceto написа:
PTS написа:
sawo написа:Не вземе да си намери нещо конструктивно за вършене, седнал да ми пише километрични постове на ЛС... :)
Май всички, които бяхме засегнати в поста му сме получили ЛС-та. :D
Явно. Ама що му изтрихте творението? Аз така да му се радвах... Нека да седи като паметник на необятната му тъпота. И фейсбука си постнах, че човека да не се мъчи да ме разбира кой съм и къв съм...
Изтрит му е профила и мнението му е изчезнало.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Аз съм много против да се трият мнения, теми или пък профили. Това, че е имал по-различно мнение от нашето, не означава, че трябва да му заличим писанията завинаги. Истината се ражда в спора, така че еднопосочност в мненията никога не е добра идея :)
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Da Edd написа:Аз съм много против да се трият мнения, теми или пък профили. Това, че е имал по-различно мнение от нашето, не означава, че трябва да му заличим писанията завинаги. Истината се ражда в спора, така че еднопосочност в мненията никога не е добра идея :)
Мислиш ли, че е редно 1 и същ човек да има 10 профила?
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Като му изтриете профила и си прави нов,кога е бил с 10 едновременно...
Засегна няколко човека и го дялнахте под кръста веднага,мисля,че не беше нужно.
Всеки си е прав за себе си в крайна сметка.
Dog drags - no tracks...
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

didka не мисля че си написал правилно думата "обиди". Има разлика ;-)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Da Edd написа:Аз съм много против да се трият мнения, теми или пък профили. Това, че е имал по-различно мнение от нашето, не означава, че трябва да му заличим писанията завинаги. Истината се ражда в спора, така че еднопосочност в мненията никога не е добра идея :)
Напълно си прав. Работата е там, че спора премина в необуздани обиди. Сега ще ти цитирам посланието му, което получихме хем на лични, хем в темата. Ако някой реши че не му е мястото тук, да го махне, ама за мен е по - правилно да стои като паметник на безграничната тъпота. Мен лично не ме обижда, защото знам че единственото което е написал вярно е името ми.
Последно промяна от nasenceto на Пет Яну 27, 2012 19:12 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Код за потвърждение: Избери целия код

Ха бакалъм, и аз сега да кажа нещичко, така си е редно, нали? 

Гледам, имам си фенклуб, нещо, което може само да ме ласкае! И лошо няма, само дето, тия фенове нещо не са ми по калибъра, нямам един равностоен сред тях! И явно, точно това ги обединява - духовната нищета, и умствената ограниченост! Кво пък, техен си проблем!

И все пак, ще кажа няколко думички за всеки от тях, и ако пропусна някой или нещо, нека не се сърдят, не съм чак толкова безгрешен !

Ще започна по низходящ ред, та да не ги объркам хептен горките, и безтва хич ги няма, с тази злоба и заслепение...

Първо, този ненчо(почти съм сигурен, че така се казва), дето, си е написал името два пъти, та да не го забрави, и малко ми напомня приказката за хич-хич, и фич-фич, който я знае, ще ме разбере! Принципно нямам нищо против него, нищо смислено не е написал, та да го преценя! Само ходи да ме лае, от завист ли, от що ли? Е, надявам се, че ще го изживее, има време...

Втори поред е крайния, дъ енда, квото и да значи това! Още от ИГ форума ме впечатли с това, че нищо, ама нищичко не знае, и не отбира! Вятър го вее на бяло магаре, тате носи, мама меси, а то се опитва да се прави на мъжага! Няма начин, логично е също да го тресе завистта, с тия ръце и акъл, наврени, ай да не казвам къде...

За модератора ПТС нямам мнение, не го познавам, само дето ника му напомня силно и стила му - телеграфо-пощенски! Само дето, май неговото трябва да значи пощенско-телеграфна станция, малко разменено, но няма да му връзваме кусур сега...

Четвъртия герой, неизвестния никому савчо, щото е силно безличен,най-вече в постовете си! Той пък си е внушил, че е голям герой, като ме банне, се възвисява в собствените си очи! Кво да го правиш, дребна душичка, малко му трябва, да се почувства значим! А трябва, като попско чедо, да беше попрочел една дебеличка книжка, казват и библия, там се казва, че не се банва туй, що не подлежи на бан! Ще ме извините за симултантното перифразиране, но нямах време за подготовка! Но май, момченцето е намразило тая книжка, може би по кръвен път, то май се оказа, че поповете са най-големите безбожници, до един доносници! Е, както е казал народа, крушката не пада по-далеч от дървото...

Виж, брусовката тоя път ми хареса, явно е взел да си научава урока - че не бива като въшка да излизаш на чело!

Накрая, неслучайно, е нашият общ познайник, атанасченцето григоровчук, ако се лъжа в името, поправете ме! Не знам защо си е избрал тоя педофилски ник, но чак ми е противно да го напиша, започвам да се чувствам престъпник!

Пише, че щял да ме открива, да ми зачерня живота, и прочие любезности! Нямам против, щом е мераклия, дори бих му помогнал, като сам му напиша на лични! Но се въздържам, понеже виждам, че публикува лични съобщения, нарушава тайната на кореспонденцията, а това е против принципите ми! Ето, аз не публикувам неговия скудоумен отговор, не искам да го излагам повече...
И тъй като този индивид явно нещо послъгва относно житието и битието си, нека пък аз кажа, какво научих, да речем, от бивш негов колега! Разбира се, не мога да гарантирам, че това е самата истина, но имайки предвид и други обстоятелства, съм склонен да повярвам! И така, ще цитирам по памет " ... той е един голям некадърник, мързелив, който все се е опитвал да топи и злепоставя колегите си, за да се самоизтъкне...",край на цитата. Да ви звучи познато? На мен - много! Също така ми спомена, че са го изгонили за нещо откраднато, или се опитвал да открадне, там не разбрах докрай! Не исках да го изнасям тук, затова и го питах на лични - за какво са го изгонили? Е, явно гузната съвест го е подгонила, сега тръгва да напада, сякаш така ще заблуди някого! Да заповяда, ама с тоя интелект, дето го има, май и жена си не може да открие в спалнята, а тя си е бая едричка...

А иначе, тоя същия, дето тука се прави на голям управленец, никога, и нищо не е управлявал, даже се съмнявам и шофьорска книжка да има, най-много до управление на детски велосипед да е стигнал, но и това не е сигурно. И как само нагло лъже - бил правил нещо за Росен Димоларов, как ли не ? Минал, че се отъркал край Димоларов, ама тва е друга тема!

И тука вече се сглобява пъзела - това същество, в съзнанието си, се има за велико, може би, най-вече, по внушение на мама и тати, пише некви мегаломански сивита, праска се с диплома, за която, съм повече от сигурен, че е купена, иначе няма как да се обясни неграмотността и некадърността му! Също така, смятам, че той сам не се усеща, просто си вярва, и това е! Смятам, че може би е в някаква лека фаза на аутизъм, с цялото ми уважение към аутистите, не искам да ги обидя! То не беше трепане на пенсионери, то не беше ругаене на миньорите, то не беше кански сълзи по турци и цигани... И дори и аз, в началото го възприемах сериозно, като поне малко достоен опонент, но съм грешал тотално, вече знаете защо!

Ами, това е, надявам се, че сте останали доволни от вниманието, което ви отделих! Можете даже и да ме баннете, аз ще си запазя поста, да ви го пускам чат-пат
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Най-интересно ще ми е да го видя аджеба този индивид. Кой знае каква мижитурка е в истинския живот. Това неговото си е чисто избиване на комплекси. :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Много пъти му е даван шанс, винаги се стига дотам, че осира всички активни теми. Не знам защо не си гледа семейството, ами си губи времето с такива глупости, но явно не му е интересен неговия му живот :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Или по скоро страда от комплекси и се опитва да изпъкне.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор