Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve
- EX-Con
- Потребител
Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve
Интересува ме следния модел искам да заменя моята нокия х3 02 за такъв допада ми определено не търся някакви мега неща от този телефон като софт със супер много програми и т.н. повече го ползвам заради самата визия която ми допада , а не да се занимавам с мн неща из него Притеснява ме операционната система да не е бавна защото преди съм имал сблъсаци с симбиан и много ме отчаяха тел със софт. интересува ме всичко ли е наред при този телефон , имам предвид добро мп3 звънене слушалка и т.н. както се казва плюс минус мнение на хора който го притежават

- mmmnee
- Потребител
-
- Потребител
Re: Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve
Еееее МП3 звънене и то добро от бизнес телефон .............EX-Con написа:Интересува ме следния модел искам да заменя моята нокия х3 02 за такъв допада ми определено не търся някакви мега неща от този телефон като софт със супер много програми и т.н. повече го ползвам заради самата визия която ми допада , а не да се занимавам с мн неща из него Притеснява ме операционната система да не е бавна защото преди съм имал сблъсаци с симбиан и много ме отчаяха тел със софт. интересува ме всичко ли е наред при този телефон , имам предвид добро мп3 звънене слушалка и т.н. както се казва плюс минус мнение на хора който го притежават
Ползвам точно такъв и съм доволен . Отваря всички приложения доста бързо , нета е добре /този има и вифи / Скулера е по добре направен / тъч е / от старите модели с топчето . Екрана е доста контрастен .
Абе добре е
- nasenceto
- келеш
Re: Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve
Aз бих предпочел телефон с тъчскрийн. Играх си точно с такъв (дадоха ми го да настройвам мейли и да прехвърлям контакти) и все ме човъркаше, че не мога да докосвам с пръсти директно по екрана. Отделно, бая зор видях да се ориентирам в софта за връзване с комп. Абе... американска работа (Канадска по-точно). Не бих се навил.