Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve

Мнение от EX-Con »

Интересува ме следния модел искам да заменя моята нокия х3 02 за такъв допада ми определено не търся някакви мега неща от този телефон като софт със супер много програми и т.н. повече го ползвам заради самата визия която ми допада , а не да се занимавам с мн неща из него Притеснява ме операционната система да не е бавна защото преди съм имал сблъсаци с симбиан и много ме отчаяха тел със софт. интересува ме всичко ли е наред при този телефон , имам предвид добро мп3 звънене слушалка и т.н. както се казва плюс минус мнение на хора който го притежават
Изображение
Аватар
mmmnee
Потребител
Потребител

Re: Мнение препоръки за Blackberry 8520 Curve

Мнение от mmmnee »

genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

EX-Con написа:Интересува ме следния модел искам да заменя моята нокия х3 02 за такъв допада ми определено не търся някакви мега неща от този телефон като софт със супер много програми и т.н. повече го ползвам заради самата визия която ми допада , а не да се занимавам с мн неща из него Притеснява ме операционната система да не е бавна защото преди съм имал сблъсаци с симбиан и много ме отчаяха тел със софт. интересува ме всичко ли е наред при този телефон , имам предвид добро мп3 звънене слушалка и т.н. както се казва плюс минус мнение на хора който го притежават
Еееее МП3 звънене и то добро от бизнес телефон .............
Ползвам точно такъв и съм доволен . Отваря всички приложения доста бързо , нета е добре /този има и вифи / Скулера е по добре направен / тъч е / от старите модели с топчето . Екрана е доста контрастен .
Абе добре е
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aз бих предпочел телефон с тъчскрийн. Играх си точно с такъв (дадоха ми го да настройвам мейли и да прехвърлям контакти) и все ме човъркаше, че не мога да докосвам с пръсти директно по екрана. Отделно, бая зор видях да се ориентирам в софта за връзване с комп. Абе... американска работа (Канадска по-точно). Не бих се навил.
Публикувай отговор