Отвор на джанта

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Отвор на джанта

Мнение от nasenceto »

A ти на каква допирна повърхност мислиш, че ляга джантата на главината :lol: :lol: :lol:
Sparow
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Sparow »

nasenceto написа:A ти на каква допирна повърхност мислиш, че ляга джантата на главината :lol: :lol: :lol:
На туй му викам, да си нямаш хал-хабер от нещата... Правиш ли изобщо разлика, между конуса на болтовете, и правата повърхност на втулката? Ама, какво ли съм взел да споря, на човека му стана ясно, какво да прави.

Между другото, след втулките, най-вероятно ще са необходими и капачета за главините, за естетичен вид, ако са лети джанти!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: Леле, колко си далеч от истината. Ако наистина контактува по цялата повърхност, нали даже няма да можеш да я намушиш :lol: :lol: :lol: Божеее, и тва ми е стругар. Има едни неща дето се викат толеранси и допускови полета, ама докато са ти ги обяснявали в техникума, си блял през пеозореца да гледаш за кем-трейлс :lol:
Контакува само в "линия" и тя се пада там, където двата конуса се "нацелват". Като формата не е точно конусовидна, ама може да се разглежда като приближение.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Sparow написа:
nasenceto написа::lol: Леле, колко си далеч от истината. Ако наистина контактува по цялата повърхност, нали даже няма да можеш да я намушиш :lol: :lol: :lol: Божеее, и тва ми е стругар. Има едни неща дето се викат толеранси и допускови полета, ама докато са ти ги обяснявали в техникума, си блял през пеозореца да гледаш за кем-трейлс :lol:
Контакува само в "линия" и тя се пада там, където двата конуса се "нацелват". Като формата не е точно конусовидна, ама може да се разглежда като приближение.

Лелеее, тоз ма утрепа, спирам да споря повече... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И аз, че умирам да се смея с неграмотността ти. Явно и теб самия те хвана срам, щом избяга по терлички. Да не само скоро да се окажеш с повечко свободно време, което се надявам ще използваш за ограмотяване...
Аватар
Chakala
Новак
Новак

Мнение от Chakala »

Ам маздата не е с болтове а с гайки това променя ли нещата?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

The enD написа:Насе, спри да пишеш ве човек...
+1
В случая Насе......недей моля те! Направо ти се моля ! Сереш ми на целия 27 годишен опит. 1987 година съм правил експерименти с джанти и от тогава досега .......Моля те!
Popopopopo
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Добре, няма повече.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Chakala написа:Ам маздата не е с болтове а с гайки това променя ли нещата?
Не, не променя. "Бегай" си търси втулки и ги слагай да ти е мирна главата. :cheers:
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
Chakala
Новак
Новак

Мнение от Chakala »

Ще слагам.Даже намерих стругар който да ми ги направи защото в магазина ми искат 10лв на бройка а пък иначе ще ми ги направи за 5лв бройката. :cheers:
Публикувай отговор