Преди 2 години се нанесох в кв. Мусагеница, София в 3 стаен апартамент. Наемът беше 330 евро (645 лв./;161лв./човек). Следователно оставяме един наем депозит - по 160 лв. на човек. Депозита естествено се връща след напускане на квартирата. 1 година живях с едни хора, втората с други. Само аз съм бил там пълни 2 години. Сега се изнесохме на 1 юни. На 3 юни трябваше да дойдат нови наематели. И какво става от тук нататък. Хазяйката звъни и казва, че пералнята не работила. Това се случва СЛЕД като се нанасят новите наематели, а не в промеждутъка 1-3 юни когато няма никой. От моя/наша страна мога да кажа, че на 30 май пускахме последно пералнята и тя работи без никакви проблеми. Има си упътване, коя програма на какви градуси трябва да се пуска. ВИНАГИ сме спазвали указанията. Хазяйката звъни само на приятелката ми за този проблем и само с нея говори и е казала, че дала 20 лв. за майстор само да погледне пералнята - така го е казала, че един вид тия 20 лв. ще ги вземе от нашите депозити и, че целия ремонт струвал 290 лв.

Това е пералнята - мисля, че си личи как са написани цифрите 1, 2, 3, 4... едно след друго и е логично, че се върти надясно, а не на ляво!