Тези дни ми предстои диагностика и реших да събера мнения, понеже автомобила е мазда с малко по-особен двигател и искам да мина от първия път, не да обиколя на 5 места и навсякъде да им оставя по 30лв, за да ми кажат нищо ти няма или да ида при някакви гаражни специалисти, които 10 минути да стоят и да гледат тъпо. Идеята е да се направи реглаж на предварението (сменено делко), да се проверят ламбда сондите, дебитомера, кабели/свещи, евентуално дюзите и т.н.
По принцип със стария ми автомобил ходих в бош и бях сравнително доволен, но нещо последния път новия собственик като отиде при тях честно казано си бяха оставили ръцете. Имаха един празен ход да настроят, те го развалиха още повече, капачката на кутията където е буксата за диагностика си стоеше отворена съвсем спокойно...
Къде да мина диагностика/елкон
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- didka
- Старо куче медалист
Re: Къде да мина диагностика/елкон
Ходих преди време в двора на СБА и НЕ съм доволен.
Взеха ми 30 лева без да установят проблема.
Взеха ми 30 лева без да установят проблема.
Dog drags - no tracks...
-
- Старо куче медалист
В квартал Кольо Ганчев завиваш надясно покрай гробищата има един майстор който прави диагностика и съм доволен от него.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- emzo
- Старо куче медалист
Я кажи какво точно искаш да видиш на таз мазда ?
Щото тоя дето нигаз ти препоръчвам може евентуално да ти каже дали ри работи сондата и толкоз
Щото тоя дето нигаз ти препоръчвам може евентуално да ти каже дали ри работи сондата и толкоз

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- creitars
- Потребител
аз ходих в 4етвъртък в сервиза до кат след ремонта на двг ми нагласиха помпата , с предварение и там другите неща които трябваше да се направят след ремонт. сваляха колектора за да нагласят помпата(дизел омега 2,5 тд на бмв мотора)и това вси4ко за 80 лева.