Къде да мина диагностика/елкон

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Къде да мина диагностика/елкон

Мнение от sawo »

Тези дни ми предстои диагностика и реших да събера мнения, понеже автомобила е мазда с малко по-особен двигател и искам да мина от първия път, не да обиколя на 5 места и навсякъде да им оставя по 30лв, за да ми кажат нищо ти няма или да ида при някакви гаражни специалисти, които 10 минути да стоят и да гледат тъпо. Идеята е да се направи реглаж на предварението (сменено делко), да се проверят ламбда сондите, дебитомера, кабели/свещи, евентуално дюзите и т.н.
По принцип със стария ми автомобил ходих в бош и бях сравнително доволен, но нещо последния път новия собственик като отиде при тях честно казано си бяха оставили ръцете. Имаха един празен ход да настроят, те го развалиха още повече, капачката на кутията където е буксата за диагностика си стоеше отворена съвсем спокойно...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Къде да мина диагностика/елкон

Мнение от didka »

Ходих преди време в двора на СБА и НЕ съм доволен.
Взеха ми 30 лева без да установят проблема.
Dog drags - no tracks...
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

В квартал Кольо Ганчев завиваш надясно покрай гробищата има един майстор който прави диагностика и съм доволен от него.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Я кажи какво точно искаш да видиш на таз мазда ?
Щото тоя дето нигаз ти препоръчвам може евентуално да ти каже дали ри работи сондата и толкоз :D
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

аз ходих в 4етвъртък в сервиза до кат след ремонта на двг ми нагласиха помпата , с предварение и там другите неща които трябваше да се направят след ремонт. сваляха колектора за да нагласят помпата(дизел омега 2,5 тд на бмв мотора)и това вси4ко за 80 лева.
Публикувай отговор