Хляб
- spiralkinda
- Потребител

Re: Хляб
виж в руския магазин http://www.berezka.bg/magazini/magazin- ... ii-kusev-7 . Преди време съм взимал от там, сега не знам как е положението.elekom написа:Преди малко чух по радиото,че в Стара Загора продавали квасен хляб,но не казаха къде.Ще се радвам,ако някой има информация къде е това място.
- didka
- Старо куче медалист

Продаваха.
На ул.Сава Силов беше фурната над канала.
Много вкусен ръчен хляб,но го продаваха на 2.90 и може би затова славата беше кратка.
От време на време си купувам от РАкитница,когато минавам.
Хляба е страхотен и евтин 1 кг.- 1 лев.
Жалко,че в града няма фурна за ръчен хляб...
Опс...сега чак се зачетох,че върви реклама по радиото.
Който знае да казва.
На ул.Сава Силов беше фурната над канала.
Много вкусен ръчен хляб,но го продаваха на 2.90 и може би затова славата беше кратка.
От време на време си купувам от РАкитница,когато минавам.
Хляба е страхотен и евтин 1 кг.- 1 лев.
Жалко,че в града няма фурна за ръчен хляб...
Опс...сега чак се зачетох,че върви реклама по радиото.
Който знае да казва.
Dog drags - no tracks...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Хляб изпечен във фурна на дърва не може да се сравни с нищо!
Едно време имаше фурна в Богомилово и сме ходили от там да вземаме, е щом го помня тоз хляб и след 30 години...
Едно време имаше фурна в Богомилово и сме ходили от там да вземаме, е щом го помня тоз хляб и след 30 години...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
квасен означава ли "парен" хляб?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Има фурна на Христо Ботев мисля 2 или 3 дни в седмицата вадеха хляб. Като караш по посока 9-ти септември се пада мисля беше 1 пресечка преди стола "Кулинарен свят Паоло" (който е точно срещу аптека галения - от дясната страна на Хр. Ботев)
-
elekom
- Потребител

И аз за тази фурна се сетих, но не съм сигурен дали е тя,затова и попитах.А от хлебопекарна съм опитвал няколко пъти и нещо не ме вдъхновява много.Ще обиколя и около манджата да видя дали има нещо.Благодаря за отговорите.sawo написа:Има фурна на Христо Ботев мисля 2 или 3 дни в седмицата вадеха хляб. Като караш по посока 9-ти септември се пада мисля беше 1 пресечка преди стола "Кулинарен свят Паоло" (който е точно срещу аптека галения - от дясната страна на Хр. Ботев)
-
elekom
- Потребител

Не съм казал,че върви реклама.Имаше по Христо Ботев някакво предаване в което приказваха за лимец,и споменаха,че наблизо до Стара Загора са започнали да го отглеждат това зърно и някъде в града имало фурна,където продавали квасен хляб.
-
rrusev
- Начинаещ

в Organic Green House в Mall Stara Zagora продават истински пълнозърнест хляб от квас, млян на каменна мелница, такъв, какъвто са го яли прадедите ни. Има различни видове, със семена от маг, лен, тиквено семе и много други. Значително по-скъп е от хляба в магазините, но си заслужава и е много хранителен.
Клуб по плуване и водно спасяване "Августа" набира деца от начална училищна възраст за уроци по плуване. Квалифицирани треньори и гарантиран резултат!
0892 466 015
0892 466 015
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Топъл хляб от хлебопекарна не заменям за нищоelekom написа:И аз за тази фурна се сетих, но не съм сигурен дали е тя,затова и попитах.А от хлебопекарна съм опитвал няколко пъти и нещо не ме вдъхновява много.Ще обиколя и около манджата да видя дали има нещо.Благодаря за отговорите.sawo написа:Има фурна на Христо Ботев мисля 2 или 3 дни в седмицата вадеха хляб. Като караш по посока 9-ти септември се пада мисля беше 1 пресечка преди стола "Кулинарен свят Паоло" (който е точно срещу аптека галения - от дясната страна на Хр. Ботев)
-
elekom
- Потребител

Топъл хляб от хлебопекарна не заменям за нищо
Откакто купих такава, хляб от магазина не се купува.[/quote]
Да ама друг е вкуса,ако е опечен във фурна.Аз попитах най вече,защото ми омръзна да сменям различни марки хляб и нито един от тях да не става за ядене.Бяха пуснали един по стандарт БДС,той горе долу ставаше,но от няколко месеца го спряха,после на Хлебозавода започнах да купувам цял хляб не нарязан,ами той единият път като го купиш добре,на следващият няма нищо общо с предния и така.
Да ама друг е вкуса,ако е опечен във фурна.Аз попитах най вече,защото ми омръзна да сменям различни марки хляб и нито един от тях да не става за ядене.Бяха пуснали един по стандарт БДС,той горе долу ставаше,но от няколко месеца го спряха,после на Хлебозавода започнах да купувам цял хляб не нарязан,ами той единият път като го купиш добре,на следващият няма нищо общо с предния и така.