Britos -не си купувайте тази бира-щях да повърна

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Brilos -не си купувайте тази бира-щях да повърна

Мнение от realprofesora »

Всичко политизирате, само дето сте гладни шпинги и имате нулеви дивиденти от политиката.
То хора "икономисти" ли няма ,то "дегустатори" ли(за 2 дена 2 Хайнекена :lol: ) , то разбирачи всякакви.
Идете в Била ..и не само -има над 15 вида вносни бири-щанда е ваш.Само дето паричките не ви достигат. :lol:
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Britos -не си купувайте тази бира-щях да повърна

Мнение от Bul-Dog »

Че аз съм ги опитал повечето от тез бири-и вярно, не е за нашия джоб тва удоволствие, щото една кутия Стела или Гролш /500мл./ е колкото за два и половина литра нашенски бълвоч.
Обаче намирам, че човека резонно пита:що, аджеба да не се внася и от по-ниския им клас бири на чехите?! Един приятел ми донесе веднъж от Чехия две кутийки от тяхната евтинка бира, била на промоция в хипермаркета-е, не може да става дума за сравнение с нашата химическа промишленост! :mrgreen:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

че що да не стигат.... всеки сам си прави сметката... като нямам пари за Джак, трябва ли да пия Цар Киро , примерно...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
camron20
Потребител
Потребител

Re: Brilos -не си купувайте тази бира-щях да повърна

Мнение от camron20 »

realprofesora написа:Всичко политизирате, само дето сте гладни шпинги и имате нулеви дивиденти от политиката.
То хора "икономисти" ли няма ,то "дегустатори" ли(за 2 дена 2 Хайнекена :lol: ) , то разбирачи всякакви.
Идете в Била ..и не само -има над 15 вида вносни бири-щанда е ваш.Само дето паричките не ви достигат. :lol:
Чак пък да не достигат паричките :lol: 8O ,разликата е стотинки.То пък цената на загорката беше супер висока и бая зор май са видели та пуснаха 2-та литра.Всеки си прави сметката,бира бол.Има нова ЧЕШКА(някой беше споменал)в кауфланд само в кен и беше 69 ст.ако не се лъжа,но не съм я тествал.А относно тази новата бритос, ми няма я никъде странно,а искам да я опитам.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

В СИ БИ ЕС има бритос.
Dog drags - no tracks...
Публикувай отговор